AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
fMENÜOTTO Női divattrendek

Tavaszi megújulás

Ahogy a nők, a divat is folyton változik, de ettől lesz igazán izgalmas. Éppen ezért érdemes szezonról szezonra lépést tartani a női divattrendekkel: az új ruhák  egy kis inspirációt, lendületet és kreativitást csempésznek a szürke hétköznapokba. Összeválogattuk, mit érdemes 2018 tavaszán beszerezni!

Keep it cosy – Csak lazán

Véget ért a tél, mi is kiengedhetünk a fagyos, merev hangulatból! Nyugodtan mutassuk tavaszi formánkat egy kötött ruhában, engedjünk szabad teret a mozgásnak egy bő felső vagy egy laza boyfriend farmer segítségével, vagy egy kapucnis pulcsival hozzuk a világ tudomására, hogy nem vagyunk hajlandók túl komolyan venni a mai napot.

Vissza az alapokhoz – Black&white

A szezon legújabb női trendjei sem tudják kiszorítani az örök klasszikust: az egyszerű, mégis stílusos fekete-fehér kombinációt. Önmagukban is biztos sikerre számíthatunk velük, hiszen a letisztult dizájn mindig jó választás. Együtt szinte csodákra képesek az alakformálás terén, csak megfelelő szabásra és mintázat kérdése a dolog, ráadásul az „elegancia” címszó alatt is ezt a színpárt találjuk a szótárban. Ám igazi népszerűségüket mégis az adja, hogy szabadon kombinálhatók a szivárvány összes árnyalatával, így a tavaszi megújuláskor beszerzett harsányabb holmikat is megszelídíthetjük velük.

Vonalak bűvöletében

2018 tavaszi női trendek terén a geometria bűvöletében telik: egy időben – de az ősi alapszabálynak megfelelően külön-külön viselve – hódítanak a csíkos és a kockás mintájú darabok. Azonban nem kell minden sztereotípiát elhinni: a horizontális csíkok nem feltétlen kövérítenek! Amennyiben el akarjuk terelni a figyelmet az úszógumikról, válasszunk olyan felsőt, aminek a derekánál besűrűsödik a csíkozás, és ha még mindig bizonytalanok vagyunk, akkor a sötétebb árnyalatú verziók biztos előnyösen mutatnak majd rajtunk. A kockás ing pedig androgün pimaszságával uralja a szezont – de ruha formájában még egy fokkal izgalmasabb.

Rendelje meg tavaszi ruhatárát az OTTO-tól!

Lepje meg magát a szezon legdivatosabb darabjaival! Ha a legújabb trendeket keresi, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
a
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat