AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
fMENÜ
1 ... |
Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése... |


2018 színe az ultraviola! Inspirálódjon velünk!

A színek befolyásolják hangulatunkat, életet visznek a lakóterekbe, és bizonyos elméletek szerint még gyógyító erővel is rendelkeznek. 2018 trendszíne megjelenik a divatban, a lakberendezésben, a sminkekben és a körömfestésben, és mint mindig, most is megbújik mögötte egy ideológia, mely idén a jövő felé irányuló gondolkodás és a misztikum.

Lássuk, vajon mihez passzol az ultraviola, ez a feltűnő, vibráló árnyalat!

A merész és kreatív ultraviola egy erőteljes, női szín, így idén igazán nem lehet okunk panaszra, ha divatosan szeretnénk öltözködni. Mivel a vörös, a kék és a lila elegyítéséből áll össze, így ezek az árnyalatok egészen biztosan remekül passzolnak majd hozzá.

Csak finoman

Amennyiben visszafogni és kissé tompítani szeretnénk az összhatást, válasszunk bézs és természetes árnyalatokat mellé, de nagyon jól megfér fehérrel és szürkével is. A lényeg az arányokban rejlik: minél nagyobb felületen érvényesül az ultraviola, annál figyelemfelkeltőbbek leszünk.

Ha kedveli a feltűnést

Aki a monokróm divatot szeretné követni, az számítson arra, hogy lépten-nyomon kíváncsi tekintetek fürkészik majd: “Ki ez a ragyogó nő?” Az extravagancia jegyében tovább fokozhatjuk a hatást, ha a piros, a narancs és a kék különböző árnyalataival, illetve pinkkel vagy levendulaszínnel viseljük, de ha az elegancia irányába terelnénk megjelenésünket, akkor az egyszínű fekete is remek választás.

Nagy figyelem az apró részletekben

Bár a legnagyobb divatházak előszeretettel használják nagy felületeken 2018 trendszínét, ha ön csupán a kiegészítőiben szeretné megvillantani, akkor néhány rafinált fülbevalóval, kendővel, vagy egy elegáns ultraviola színben pompázó táskával is trendkövető lehet a saját, visszafogott stílusában. Semmi sincs kőbe vésve!

Online mindent megtalál

Legyen szó bikiniről vagy fehérneműről, cipőről, táskáról vagy ruháról, az OTTO-val idén is divatos lehet. Csak klikkeljen és tegye a kosárba a legszebb darabokat! Élvezze az otthoni vásárlás kényelmét, éljen az akciókkal és az online rendelés nyújtotta szabadsággal!

több megtekintése...
a
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat