Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Ladylike stílus

Ha még nem hallottál róla, akkor itt az idő, hogy megtudd, mit jelent.

A ladylike egy igazán nőies, ugyanakkor rugalmasan alakítható stílus, melynek a mottója leginkább ez: öltözz stílusosan és érezd jól magad! Ebben a trendben mindent megtalálsz, amitől csinosnak és szupernőiesnek érezheted magad: klasszikus szabásvonalak, olyan  elegáns, minőségi anyagok, mint például a szatén használata, ugyanakkor még a tipikusan férfias flanel anyag is megtalálta a helyét ebben a trendben. A Ladylike stílusra a finom színhasználat jellemző: az őszies meleg barna árnyalatoktól a tengerészkéken át a borvörösig bármely meleg szín bevethető a színpalettáról, az anyaghasználatra pedig a puhaság jellemző, ennek a stílusnak a karakteres anyaga kétség kívül a dzsörzé.

Kollekciónkból kedvedre válogathatsz, tetőtől talpig felöltözhetsz. Ékszerektől a cipőkig, szoknyáktól a kabátokig találhatsz megfelelő darabot, hogy ezt rendkívül feminin stílust ist beépíthesd a gardróbodba. Kellemes válogatást hozzá!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo