Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Pasztell a divat!

A cukorka és a fagylalt árnyalatok üde tavaszi szellőként hatnak a szürke téli hónapok után. Bár nincsenek szigorú szabályok a színek párosítását illetően, mégis célszerű az alkatunkat, valamint bőr- és hajszínünket szem előtt tartva összeválogatni a jól kombinálható alapdarabokat, továbbá a hozzájuk illő kiegészítőket.

Ön melyik típusba tartozik?

A divattervezők és a stílustanácsadók gyakran évszakok szerinti kategóriákba sorolják a hölgyeket, így segítve őket abban, hogy milyen színeket és anyagokat viseljenek annak érdekében, hogy a lehető legjobb formájukat mutathassák a külvilág felé. Az ősz és a nyár típusok azonban ugyanúgy rendelkezhetnek hideg árnyalatokkal, mint ahogy a tavasz és tél típusok meleg tónusokkal, ezért nincsenek éles szabályok, elég a tükör és a környezetünk pozitív visszajelzéseit követni.

Tűnjön ki a tömegből pasztell színek viselésével!

A halvány rózsaszín, a barack, a mentazöld, a kék vagy a barna különböző árnyalatai bárkinek előnyösen állhatnak, akárcsak a sárga, a levendula vagy szürke különféle variánsai. Ha a hangsúly a ruhán van, válasszunk szolid kiegészítőket: egy nude cipő és táska például remek választás!

Alapszabály: a pasztell színek mindig néhány árnyalattal világosabbak vagy sötétebbek legyenek a bőrszínünknél, hogy ne a ruha uralkodjon rajtunk.

Ha kedveli a hófehéret, egy színes sállal az arcára terelheti a figyelmet, vagy akár az apró részletekben - az óra szíjában, a fejfedőkben vagy a táskákban és az ékszerekben - is megvillanthatja kedvenc pasztell árnyalatait.

Anyagok és szabásvonalak bűvöletében

A pasztell árnyalatok remekül kombinálhatók, hiszen a virágmintás, feltűnő darabok és az erőteljesebb, sötétebb színek is jól megférnek egymás mellett. Amennyiben a hangsúlyt a felsőtestünkre szeretnénk irányítani, akkor a blúzunk legyen cukorka árnyalatú, alulra pedig válasszunk egy sötétebb, egyszínű nadrágot vagy szoknyát. Ha pedig inkább a csípőnket és a lábainkat emelnénk ki, akkor bátran viseljünk tarkabarka szoknyákat és nadrágokat, melyekhez egy egyszínű, sötétebb árnyalatú felső lesz ideális.

Fókuszban a karcsúság

Nem véletlen az sem, hogy a fagyi színekben pompázó ruhadarabok könnyed, légies anyagokból készülnek: a tüll és a csipke, a selyem és a finomszövésű kelmék a legjobbat hozzák ki ezekből az árnyalatokból.

Az egyszínű egyberuhákból érdemes a derék karcsúságát kiemelő szabásvonal mellett dönteni, de egy csinos övvel vagy egy rövid blézerrel is megtörhetjük az egysíkú hatást.

A monokróm színösszeállítás jó ötlet, ha nyújtani szeretnénk az alkatunkat, hasonlóan az egyenes szabású blézerhez, mely szintén karcsúsít, ráadásul farmerhoz és szoknyához is remek választás.

Ragyogjon pasztell színekben!

Válassza ki tavaszi ruhatára legcsinosabb darabjait az OTTO online felületéről, és ne felejtse el megosztani barátnőivel, hogy honnan szerezte be ezeket a különleges szetteket. Csatlakozzon közösségi oldalunkhoz, ahol mindig megtalálja a legfrissebb információkat akcióinkról és újdonságainkról!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo