Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Scandi Style - letisztult szabásvonalak és pasztell színek

A skandináv országokban nem csak ahhoz értenek, hogyan kell az otthonunkat ízlésesen berendezni és dekorálni, a divatban sem tudnak melléfogni. Ha jellemezni kellene a skandi stílust, a következő jegyekkel tudnánk a legjobban körülírni: nyugodtság, kényelem, letisztultság, mindezt rendkívül stílusosan. 

A skandinávok szeretnek jól öltözöttek lenni. Náluk a jól öltözöttség azonban nem a francia elegancia és az olasz stílus jegyeit foglalja magában, ők az öltözködés során is a "hygge" életérzésben hisznek, ezért ez köszön vissza az öltözködésükben is: egyszerű kombinációk, pasztell színek és puha, kényelmes kötött anyagok. Mi nagyon szeretjük a skandináv stílust, ezért megmutatjuk neked is, hogyan öltözz, ha te is kedvet kaptál hozzá. Egyszerűség és letisztultság ez a legfontosabb, ha ruhát választassz. Extra tippünk a hétköznapokra: túlméretezett, oversize pulóver egy laza kabáttal és szűk szabású farmerrel. Kész is a tökéletes scandi style!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo