Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Calvin Klein: a minimalista stílus nagymestere

Aki egyszer megismerkedik a Calvin Klein márkával, az garantáltan egy életre megszereti a tervező kifinomult stílusát. Ruháit olyan A-listás sztárok is szívesen viselik, mint Kim Kardashian, Julia Roberts, Gwyneth Paltrow vagy Helen Hunt.

A mára világhírnévre szert tett Calvin Richard Klein 1942-ben látta meg a napvilágot Bronxban, magyar és osztrák bevándorlók gyermekeként. Állítólag már 5 éves korában pontosan tudta, hogy ruhákat fog tervezni, és szinte magától tanult meg skicceket készíteni és varrni is.

Tanulmányait 1962-ben fejezte be, és bár diplomát nem szerzett, New York legkülönfélébb butikjainak kezdett tervezni. Első kollekciója mindössze hat női kabátból és három ruhából állt, de már ennyi is elég volt ahhoz, hogy a szép lassan a divatvilág élvonalába kerüljön.

Úton a világhírnév felé

Egy alkalommal éppen édesapja vegyesboltjában pakolt, amikor egy magazinban saját tervezésű kabátja nézett vissza rá. Ekkor határozta el, hogy saját céget alapít, amiben egy gyerekkori barátja, Barry Schwartz volt a segítségére.

Persze, mint minden nagy sikersztori, az övé is telis-tele volt nehézségekkel és szerencsés véletlenekkel. A szóbeszéd szerint például a Bonwit Teller áruház egyik igazgatója egy alkalommal rossz helyen szállt ki a liftből, és éppen Klein ruhái között találta magát, melyek annyira lenyűgözték, hogy rögtön 50 ezer dollárnyi terméket vásárolt fel a tervező munkáiból.

Farmerok és erotika

Klein rendkívüli módon ötvözi kreációiban az egyszerűséget és a gondos tervezést, keveri a női és férfi szabásvonalakat, a divatanyagokban pedig merészen bánik az erotikus elemekkel. Így volt ez már az első farmerkollekciójának bemutatásakor is, amelynek arcául az akkor 15 éves Brooke Shields-et választotta, de Kate Mosst és a színész Mark Wahlberg-et is szívesen szerepeltette reklámjaiban.

Nemcsak a ruhák terén alkotott maradandót, de ikonikus parfümökkel és igazán egyedi formavilágú cipőkkel is megajándékozta a márka hű rajongóit.

Fehérnemű forradalom

Nem telt el sok idő, és a divatcégek már a sportruházati kollekció után érdeklődtek, melyben szintén a határozott és elegáns szabásminták kaptak hangsúlyos szerepet. Akinek csupán egy Calvin Klein póló és egy farmer alkotta a szettjét, az biztos lehetett a stílusos megjelenésben.

A természetes színek és minimalista vonások még a férfi alsónadrágok terén is forradalmat indítottak.Ezek a ruhadarabok azt sugallták, hogy nem egyszerű Calvin Klein boxerek: valódi státuszszimbólumok.

A finom anyagok, a tiszta szabásvonalak, a logózott derékpántok a Calvin Klein fehérnemű tagadhatatlan ismertetőjegyei.

Világmárka az OTTO-nál

Ma már az ön számára is elérhető az a luxus, melyet a Calvin Klein ruhák jelentenek. Legyen mindig magabiztos, válasszon minőségi és kivételes odafigyeléssel tervezett ruhákat a fehérneműtől kezdve a szabadidő ruhákon át a farmerokig. Használja ki a 4000 forintos ajándékutalványunkat, és élvezze az OTTO minden vásárlójának kijáró figyelmet!

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo