AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
Ruhák, melyek szeretettel készülnek: ez az Esprit

A márka azoknak a hölgyeknek kínál kényelmes és divatos termékeket, akik nem félnek önmaguk lenni, szeretik a kényelmet és a minimalizmust. Persze az Esprit férfi ruhák terén is kiemelkedik a fast fashion világából könnyed eleganciájával és összetéveszthetetlen stílusával.

A márka megalapítása egy szerelmi történettel vette kezdetét, még 1964-ben. Susie Russel dizájner éppen Kaliforniában autózott, amikor egy stopposra lett figyelmes az út szélén. Mivel szimpatikusnak találta a fiatalembert, megállt és felvette, a férfi pedig nem más volt, mint az olimpikon síelő, Doug Tompkins. Susie megérzései beigazolódtak: a szimpátiából szerelem, majd – mindössze 6 hónap elteltével – házasság lett.

Szenvedélyből a divat élvonalába

Az együttélés során kiderült, hogy mindketten óriási rajongással viseltetnek a divat iránt, ez a lelkesedés pedig nagy erejű alkotói energiával is párosult, így 1968-ban San Fransisco-ban megalapították az Esprit márkát. A név jelentése lélek, ami nagyszerűen tükrözi filozófiájukat, melyben első helyen a harmónia, a szeretet, az öröm és a természetesség megélése áll.

A ruhák villámgyorsan elnyerték a vásárlók szívét. A kezdetektől napjainkig a könnyedséget és az irigylésre méltó egyszerűséget képviselik, emiatt pedig bármilyen ruhatárba könnyedén beilleszthetőek. A márka ma már 40 országban ismert és kedvelt, hiszen nemcsak minimalista, de trendkövető és újító is egyben.

Az alapítók számára mindig is fontos szempont volt a környezetvédelem, ezért az elsők között kezdtek el organikus pamutot használni, de a jótékonykodásban és az egészségtudatosságra buzdításban is jeleskednek.

A termékeiket népszerűsítő fotókon és videókon gyakran saját alkalmazottjaik szerepelnek, de olyan hírességek is öregbítik a márka hírnevét, mint Gwyneth Paltrow vagy a szupermodell Gisele Bündchen.

Közöségi oldalaikon gyakran használják az “ImPerfect” szócskát, ami a tökéletlen és a tökéletes szó összeboronálásából született. Ezzel azt az üzenetet adják át a vásárlóiknak, hogy mindenki egyedi és gyönyörű a maga természetességében.

Öltözzön fel tetőtől talpig!

A márka ma már teljes szetteket kínál rajongóinak, így bármilyen évszakban kibővíthetjük vele a ruhatárunkat! Az Esprit pólók, nadrágok és kabátok egészen biztosan előkelő helyet foglalnak majd el a gardróbunkban, akárcsak az Esprit cipők, melyek letisztult formavilágukkal bármilyen outfithez tökéletesen idomulnak.

Válogasson online kínálatunkból!

Az OTTO termékpalettáján a legkiválóbb világmárkák sorakoznak fel azért, hogy ön könnyedén megtalálhassa kedvenceit. Csupán néhány kattintás, és házhoz érkezik a csomagja, fizetni pedig ráér átvételkor a futárnak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és kövessen minket közösségi oldalunkon, hogy ne maradjon le újdonságainkról és a legjobb akciónkról!

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo