AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


>
<


Válassza a profizmust, válassza a Puma minőséget

A márka neve egyet jelent a legkiválóbb minőségű Puma cipők és Puma sportruházat széles palettájával, melyben melegítőket, táskákat, fehérneműket, dzsekiket, pólókat és leggingseket is találunk nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt.

Honnan indult a mára már világhírnévnek örvendő cég? A történet még 1920-ban kezdődött egy németországi kisvárosban, Herzogenaurach-ban, ahol Adolf Dassler pékként tengette mindennapjait. Egy szép napon azonban merész elhatározásra jutott, és a sport szeretete, valamint édesapja cipész foglalkozása arra ösztönözte, hogy ő maga is ezen a területen valósítsa meg elképzeléseit.

Nem telt el sok idő, és már a család műhellyé avanzsált fürdőszobájában kísérletezett az első példányok megalkotásával, amelyeket profi futóknak és futballistáknak tervezett. Néhány év elteltével már olyan sikereket ért el, hogy testvére, Rudolf is csatlakozott a vállalkozáshoz, és megalapították a Gebrüder Dassler Schufabrikot. Nem sokkal ezután már 12 alkalmazottal dolgoztak együtt, akik bőrtalpú, szegecses cipőket készítettek.

Egy álom vége, egy másik kezdete

Közel 24 éven át sikeresen működtek együtt a vállalkozásban a testvérek, majd egy politikai nézeteltérés okán olyannyira összevesztek, hogy többé nem álltak szóba egymással.

Adolf megalapította az Adidas márkát, míg Rudolf először Ruda, majd Puma névre keresztelt cipőket kezdett gyártani.

A Puma diadalmenete

Az első, Atom néven megjelent futballcipő óriási sikert aratott, így mindenki megjegyezte a bátorságot és szilárdságot tükröző logót, mely azóta is a Puma védjegye. Nem csoda, hogy olyan híres sportolók viselték cipőiket, mint Pelé, Matthäus vagy Kempes.

A fejlődés pedig nem állt meg: 1949-ben kivehető szegecses cipőket kezdetek el piacra dobni.  A technikai újítás azóta már világszinten elterjedtté vált, és számtalan focista kedvence lett.

A Puma cipők az 1952-es nyári olimpián is jól szerepeltek, Josef Barhel például Puma cipőben nyert aranyat 1500 méteren.

Újításokban is első

A technológiai innovációk terén a Puma mindig is az élen járt:

  • 1960-ban már a vulkanizálást alkalmazták a cipők készítése során
  • Az 1982-es év találmánya az áttörésnek számító Duoflex talp, mely által sokkal kényelmesebbé váltak a cipők
  • 2000-ben a Porscheval együttműködve tűzálló cipőt fejlesztettek ki

Manapaság már nemcsak a cipők, de a Puma sportruházat is hatalmas népszerűségnek örvend: ki ne érezné jól magát egy kiváló minőségű Puma melegítő ölelésében?

Ráadásul a cég pedig nem áll meg a sportszereknél, hiszen már többféle parfümöt is piacra dobtak, és olyan divattervezőkkel dolgoztak együtt, mint Jil Sander vagy Alexander McQueen.

Sportruházat az OTTO-nál

Válogasson otthonában az OTTO webáruházából, éljen a házhozszállítás kényelmével, és csapjon le a legnépszerűbb termékekre, újdonságokra és akciókra.

Vásárlóink bizalmát 4000 forint értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk, ha pedig a közösségi oldalunkon is követ minket, biztosan nem marad le semmiről!

o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo