AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ

Regisztráció

A jelszó legalább 6 karakter kombinációk betűk és számok, szóközök nélkül.
Kérjük, töltse ki a postai irányítószám, majd a város.
A zökkenőmentes szállítás és a gyorsabb rendelésfeldolgozás érdekében kérjük adja meg telefonszámát. Kérjük, előhívószám nélkül adja meg a telefonszámát (06 1 111 2222)
s


Amennyiben a jövőben nem szeretne értesülni újdonságainkról, hírlevelünket az alábbi címeken bármikor lemondhatja: Interneten: www.otto.hu/hirlevel-lemondasavagy a kiküldött hírlevél alján.
Levélben az alábbi címen: Otto Central Europe Kft., Budapest Pf. 1320, telefonon: (06-1) 453-1-453 (hétköznap 8–20, szombaton 8–15 óra között).
Emailben: a rendeles@otto.hu címre küldheti leiratkozási szándékát.
Az sms és katalógus ajánlatainkról a fentebb említett elérhetőségeken, emailben, telefonon vagy postai úton is leiratkozhat.

Az Ön adatai nálunk biztonságban vannak. További részletek az adatvédelemről.

a
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat