Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Legkedveltebb termékeink

Dobja fel az öltözékét különböző kiegészítőkkel!

Egy farmer, egy póló és egy cipő – és már fel is öltöztünk a munkába vagy a hétvégi programra. Azonban, ha úgy látjuk, öltözékünk így nem elég izgalmas vagy divatos, egyik darabot sem kell lecserélnünk, elég, ha feldobjuk egy stílusos kiegészítővel, például övvel, táskával, sállal, nyaklánccal, fülbevalóval vagy sapkával. Ugyanaz az öltözék teljesen új arcot ölt, ha más-más kiegészítőkkel kombinálja: például, az a bizonyos „kis fekete ruha” egy visszafogott köves fülbevalóval és nyaklánccal lehet nagyon elegáns, de egy bohókás sállal és egy hosszú, színes nyaklánccal nagyon vidám is. Egy hölgynek kiegészítőkből sosem lehet elég: időről időre érdemes átböngésznie a kínálatunkat, és meglepnie magát egy új darabbal egy fontos eseményre – vagy csak úgy.

 

Egy divatos öv vagy táska megújítja öltözékét

Ugyanaz a ruha megfelel az irodába és egy hétvégi sétára is – mindössze más-más cipőt és táskát kell választania hozzá. A ruhát a munkahelyére viselheti egy elegáns körömcipővel vagy egy kényelmes bőr félcipővel és egy nagyobbacska táskával, amelybe minden belefér, a mappáktól a pótharisnyáig. A hétvégi mozira vagy kirándulásra pedig válasszon ugyanahhoz a ruhához egy sportcipőt vagy egy sportos utcai cipőt egy kisebb táskával, amelybe a legszükségesebbeket teszi. Egy övvel ugyanúgy megújíthatja az öltözékét: ugyanaz a miniruha teljesen másképp mutat egy vidám, piros övvel, mint egy visszafogott fekete vagy barna bőrövvel.

 

Egy színes sál egy egyszínű ruhát is feldob

A sálak nemcsak a legnagyobb mínuszokban hasznos segítőtársak: egy vékony, színes kendőt akkor is felvehetünk, ha az időjárás nem indokolja, hiszen remekül feldobja a legegyszerűbb öltözéket is. Válasszon olyat, amely színben illik a felsőjéhez és a nadrágjához, illetve amelynek valamelyik árnyalata visszaköszön a fülbevalójáról vagy a táskájáról. A sál vagy kendő mellett egy sapkával vagy kalappal, illetve más kiegészítővel is izgalmasabbá teheti az öltözékét.

 

Rendeljen kiegészítőket az OTTO-tól!

Dobja fel az öltözékét egy divatos női kiegészítővel, például egy új táskával, övvel, sapkával vagy sállal! Válasszon egy divatos darabot több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékunkból, és rendelje meg kényelmesen, az otthonából! Folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók, vonzó árak, több termék esetében tartós árcsökkentés, illetve hírlevelünkre való feliratkozás esetén exkluzív kedvezmények várják. Az előreutalásos és a bankkártyás fizetési lehetőséget egyaránt választhatja, de utánvétellel is rendezheti a kiegészítők árát. Élvezze a hatalmas választék, az ügyfélbarát szállítás, a kedvezményes áron való vásárlás és az egyszerű kiszolgálás nyújtotta előnyöket! Az OTTO kínálatában biztosan megtalálja kedvenc márkáját, legyen szó akár táskáról, akár övről, akár sálról, akár sapkáról. Ha nem tudja, mi a legújabb divat, érdemes feliratkoznia hírlevelünkre, hiszen ennek köszönhetően mindig naprakész információkat kaphat.

 

Az OTTO női kiegészítő kínálata: kendő, sál, napszemüveg, öv, sapka, kalap, kesztyű, ékszer, karóra széles választékban.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo