AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés:Ékszerdobozok: féltett kincseink őrzői

 

Nincs olyan nő, aki ne szeretné az ékszereket! Szeretünk meglepetésbe is kapni, és sokszor magunkat is megajándékozzunk egy-egy nekünk tetsző bizsuval. Fülbevalók, nyakláncok, karperecek sorakoznak otthon, amiknek a megfelelő tárolásáról is gondoskodnunk kell: tartsuk ízléses ékszerdobozban értékeinket, így nem sérülnek, és mindig tudjuk, hogy hol keressük őket!

 

Az első ékszertől nincs megállás

 

Egészen kicsi korunkban kezdjük hordani első ékszereinket, rendszerint egy helyes fülbevalóval lepik meg a kislányokat. Aki ekkor beleszeret a csillogó, mutatós bizsukba, az onnantól nem tud majd ellenállni a szép, minőségi ékszereknek. Viszont értékeinkre meg kell tanulnunk vigyázni is, ügyesen rendszerezni őket, hiszen nincs is annál bosszantóbb, ha kedvenc fülbevalónknak nem találjuk a párját, vagy a nyakláncunk és a karkötőnk összegabalyodott, a kapcsok egymásba akadtak. A bosszantó keresgélés és bogozgatás helyett tartsuk értékeinket ékszerdobozban. Tároló dobozokból is sokfélét választhatunk, nézzük, hogy melyiknek mi az előnye!

 

Ahány ékszerdoboz, annyi lehetőség

 

A jó kialakítású ékszertartó dobozokban sok rekeszt találunk, amik segítenek ékszereink rendszerezésében. A kisebb bizsukat, medálokat, fülbevalókat, brossokat és kitűzőket az egymástól elkülönített, kis rekeszekben érdemes tartanunk, így jól átláthatjuk ékszereinket és minden fülbevalót a párjával együtt találunk meg.

Utazáskor nagyon praktikus egy kisebb méretű ékszeres doboz: nem potyognak szét a fülbevalók, nem tekerednek össze a nyakláncok bőröndünkben. Mielőtt elindulunk otthonról, érdemes összenézni a bizsukat a kiválasztott ruhákkal, hogy passzoljanak egymáshoz.

Választhatunk olyan ékszertároló dobozt is, amit kis lakattal, kulccsal zárhatunk, így is védve ékszereinket.

 

Rendeljen ékszerdobozt az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát új ékszerdobozzal! Ha új ékszertartó dobozt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: kedvére válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

Az OTTO ékszerdoboz kínálata: ékszerdoboz, ékszertartó doboz

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo