Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Női divatékszerek széles választékban

Különböző fémekből, csontokból és bőrökből készített ékszereket már az őskorban is viseltek az asszonyok, az azóta eltelt időszakban az emberiség fejlődésével együtt pedig még szebb, még igényesebb, még változatosabb ékszerek jelentek meg.

Ma már nem csak a nemesfémekből, az aranyból és az ezüstből készült ékszerek válthatnak ki elismerő pillantásokat, hiszen a női divatékszerek között szép számmal találhatunk lenyűgözően megmunkált, jó minőségű, tartós bizsukat is. A bizsuk készülhetnek üveggyöngyből, fából, fémből, műanyagból, bőrből és műbőrből is. A megfelelően kiválasztott, és gondosan összeállított ékszer-szettek kellemes látványt kölcsönözhetnek, a rosszul kombinált összeállítások, a hivalkodó, az öltözékhez nem illő darabok azonban ronthatják az összképet, és kedvezőtlen színben tüntethetik fel viselőjüket.

Igaz, hogy a női ékszerek nem tartoznak az alapdarabokhoz, mégis nagyon kevés nő van, aki semmilyen ékszert nem visel. A női divatékszerek olyan fantasztikus kiegészítők, amelyeket otthon, munkahelyen, szórakozóhelyen, vásárláskor és szinte bármilyen alkalomkor bátran lehet viselni.

Női divatékszer vásárlása előtt mérlegelni kell, hogy a kiválasztott darabokat milyen alkalmakkor fogjuk viselni, milyen, már meglévő ruháinkhoz illenek, és hogy tudunk-e azonosulni az ékszer által sugárzott életérzéssel.

Milyen ékszerek illenek a bőröm tónusához?

Nem csak a női alkatok különböznek egymástól, a színeket illetően pedig nem csak a haj és a bőr alapszíne határozza meg, hogy milyen árnyalatú ruhák és kiegészítők állnak jól, hanem a bőr tónusa is.

A bőr tónusa nem egyenlő a bőr színével. Sötétebb színű bőr is lehet hideg tónusú, és világosabb bőr is lehet meleg tónusú. Ha természetes fényben a csuklón futó erek kékes, vagy lilás árnyalatúak, hideg tónusról beszélünk, ha pedig zöldek az erek, meleg tónusról. Neutrális tónus esetén az erek egyes részeken zöldek, másokon kékek. Hideg bőrtónusú hölgyeken a fehér arany, az ezüst és a platina szürke ékszerek állnak a legjobban. A piros, kék, lila és zöld színű ékszerek szintén jó választást jelentenek hideg tónusú bőrre. Meleg bőrtónusú hölgyeknek aranyszínű, valamint sárga és vörösréz ékszereket érdemes viselni. A meleg árnyalatot a narancssárga, a barna, a sárga és a türkiz színű ékszerek teszik ellenállhatatlanná. Neutrális tónusú bőrön bármilyen árnyalatú fémékszer, és bármilyen színben pompázó divatékszer remekül mutat.

Rendeljen női ékszereket az OTTO-tól!

Ragyogó női divatékszerek és fantasztikus bizsuk széles választékával várjuk mindazokat, akik ünnepi alkalmakon akarnak még ragyogóbban megjelenni, a hétköznapokat akarják figyelemfelkeltő darabokkal feldobni, vagy szeretteiknek keresnek ajándékba elbűvölő ékszereket.

Ezüst és aranyszínű női divatékszereink között találhat bálokra, estélyekre ajánlott letisztult formavilágú, igényesen kidolgozott darabokat, és bonyolult formákkal díszített, ragyogó, gyöngyös megoldásokat is. A hétköznapokra szintén alkalmasak lehetnek arany és ezüstszínű modelljeink, de érdemes lehet megnézni a swarovski kristállyal díszített darabokat és fémmel díszített, vagány bőr nyakláncokat és karkötőket is. Pattintós és lógós fülbevalóink segítenek, hogy az Ön mosolya még ragyogóbbnak tűnjön.

Vásároljon stílusához, személyiségéhez valamint aktuális viseletéhez passzoló női divatékszereket az OTTO-nál, és nyűgözze le környezetét!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo