Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törléseNői kalapok

 

Egy jól kiválasztott kalap megkoronáz minden szettet: attól függően, hogy nagy karimás darabot vagy épp egy hetyke kiskalapot választunk, más-más szerepeket ölthetünk magunkra. Igazi dívának vagy retró filmhősnek érezhetjük magunkat!

 

Ne csak télen hordjunk kalapot - ezek a szemrevaló fejfedők minden évszakban csinosak és praktikusak! Télen a hidegtől és a csapadéktól, nyáron a nagy melegtől és a közvetlen, tűző naptól óvják meg fejünket.

 

Milyen fazont hordjak?

 

Sokan ódzkodnak a sapka- és kalapviseléstől, pedig csak arról lehet szó, hogy még nem találták meg az igazit! Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy évszázadokon keresztül ki sem tették a lábukat a nők a házból kalap vagy más fejfedő nélkül: és bizony akkoriban is mindenki megtalálta a kedvencét. A huszadik században Coco Chanel hozta vissza a kalap népszerűségét, a huszonegyedik század pedig csak ránk vár! Minden arc és fejforma más és más kalapformát kíván, vegyük sorra a leggyakoribb fazonokat, és azt, hogy kinek melyik forma ajánlott:

 

Fedora: a fedora vagy borsalino klasszikus férfikalap, de mára a női ruhatárba is beszivárgott - és érdemes is egyet beszerezni, hiszen egyaránt jól mutat egy laza farmernadrágos szettben, de akár elegáns, blúzos összeállításokban is!

Karimás keménykalap: ha van kalap, ami soha nem ment ki a divatból, az a széles karimájú fazon! Készülhet filcből, vászonból és szalmából, mindig stílusos marad!

Cloche: egészen a huszadik század 20-as éveiig kell visszatekintenünk, hogy ennek a kalapnak az első fénykorát megismerjük. A harangról kapta nevét, ahogy formája is erre hasonlít, szembe húzva viselik, és igazán karakteres darab!

Sisak fazon: ezek a kalapok eredetileg fejvédő funkciót is elláttak, ma már csak formájukban emlékeztetnek erre. Ez a fazon főleg hosszúkás fejformához ajánlott.

Díszkalap / Fascinator: ez a típus talán a legkevésbé elterjedt, általában a fejdísz méretű apró kalapokra, és cicafüles keménykalapokra használják ezt a kifejezést. Nem kifejezetten praktikus, inkább látványos és alkalmi jellegű darabokról van szó - melyek igazán meglepővé és stílusossá tudják tenni a megjelenést!

 

Rendeljen női kalapokat az OTTO-tól!              

 

Lepje meg magát új fejfedőkkel! Ha új sapkát vagy kalapot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

Az OTTO női kalap kínálata:

puhakalapok, filckalapok, szalmakalapok, nemezkalapok, szövetkalapok

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo