Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törléseDivatos női napszemüvegek széles választékban

A jó napszemüveg védi a szemet a káros UVA és UVB sugaraktól, sejtelmessé teszi a női arcot és izgalmas kiegészítő lehet a különböző stílusú öltözékekhez.
Napszemüveget nem csak nyáron hordhatunk, hiszen az év bármely szakában előbújhat a nap, és bizony télen, a hóról visszaverődő, vakító napsugarak ellen is jó szolgálatot tehet egy divatos napszemüveg.
A jól kiválasztott napszemüveg hozzátesz a hétköznapi és az alkalmi viselethez is, de egy rosszul megválasztott modell, ami túl nagy, szűk, oldalt eláll, vagy nem illeszkedik megfelelően a fejre, torzítja az arc arányait, kedvezőtlen benyomást tehet.
A barna és borostyán árnyalatú lencsék kiválóan alkalmasak sportolásra, a szürke árnyalatú lencsék pedig vezetéskor a leghatékonyabbak.
Az OTTO-nál divatos szemüvegkeretek széles skálájával várjuk kedves vásárlóinkat.

Milyen napszemüveg illik az arcformámhoz?

Szögletes arcvonalú, erős állvonallal rendelkező hölgyeken a kerek, vagy lekerekített formájú napszemüvegek állnak a legjobban. A kerek vonalak harmonizálnak az egyenes, szögletes formákkal. Szögletes arcú hölgyeknek kerülniük kell a szögletes napszemüvegek viseletét, mert darabossá teheti a megjelenésüket.
Azok a hölgyek, akiknek háromszög, vagy szívformájú arcuk van, olyan napszemüvegben tehetik a legjobb benyomást a környezetükre, ami puhává, lággyá teszi a vonásaikat. Számukra jó választás lehet egy pilóta napszemüveg vagy egy ovális kerettel rendelkező UV szűrős napszemüveg.
A hosszú arcú hölgyeknek olyan napszemüveget kell választaniuk, ami vízszintesen ellensúlyozza elnyújtott arcvonalaikat. Erre a megoldásra azok a szemüvegkeretek alkalmasak, amelyeknek a felső része vastagabb, mint az alsó.
A kerek arcú hölgyek kerüljék az ovális és a kerek napszemüvegeket, mert ezek a formák csak még jobban hangsúlyozzák a kerek vonalakat! Szögletes kerettel, határozott, egyenes vonalakkal ügyesen el lehet érni, hogy az arc vékonyabbnak vagy hosszabbnak tűnjön.
Amikor napszemüveget kell választani, az ovális arcformájú hölgyek mondhatják magukat a legszerencsésebbnek. A finoman ívelt vonásaiknak köszönhetően szinte bármilyen stílusú és formájú napszemüveget bátran viselhetnek. Így csak azt kell eldönteniük, hogy a szögletes, a kerek, az ovális, a retro vagy éppen a pilóta stílusú napszemüveget kedvelik a leginkább.

Rendeljen UV szűrős napszemüveget az OTTO-tól!

A napszemüveg nem csak a káros sugaraktól védi a szemet, hanem divatos kiegészítőként is szolgál a szezonális viseletekhez.
Kínálatunkban rengeteg különböző stílusú és fazonú napszemüveg található, hiszen minden arcformára másmilyen divatos keret illik.
Az örök klasszikus pilóta napszemüvegek kedvelői éppen úgy megtalálhatják az OTTO-nál a számukra megfelelő napszemüveget, mint a retro életérzés rajongói. Választékunkban találhat még kerek, ovális és szögletes kerettel ellátott napszemüveget, de még wayfarer változatot is.
Vásároljon öltözékéhez, stílusához és arcformájához illő napszemüveget, hogy szemei divatos védelmet élvezzenek a káros UV sugarak ellen!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo