Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Divatos női karórák minden alkalomra

Az óra több, mint egy eszköz, amely az időt mutatja. Segít, hogy igazodjunk az időbeosztásunkhoz, kiegészíti az alkalomhoz illő öltözékünket és gyönyörködtet, valahányszor rápillantunk. A megfelelő karóra társ lehet a sportolásban, ékes dísze lehet az ünnepi öltözéknek, alkotóeleme lehet a munkahelyi viseletnek. A rosszul megválasztott, alkalomhoz nem illő óra azonban kedvezőtlen benyomást kelthet és ronthatja esélyeinket az érvényesülésre.

Mekkora női órát válasszak?

Hétköznapi alkalmakra olyan karórát érdemes vásárolni, amelyről könnyen leolvasható a pontos idő. Alkalmai viselet esetén kisebb számlappal ellátott óra is jó választás, különösen, ha ilyenkor elsősorban ékszerként viseljük. A szélesebb csukló nem tűnik kecsesebbnek, vékonyabbnak, ha keskeny, vagy kisméretű órát csatolunk rá. A keskeny csuklón pedig komolytalanul hathat egy túl nagy átmérőjű karóra. Női karórák esetében is az egyéni adottságoktól függ, hogy mi számít nagynak, és mi kicsinek.

Fém vagy bőrszíjas karórát vásároljak?

A bőrszíjak élettartama jóval rövidebb, mint a fémszíjaké. Vintage és elegáns stílusú öltözék mellett is jól mutatnak a bőrszíjak, de évente cserélni kell őket, mert a használatból fakadóan hamar elszíneződhetnek, sőt egy idő után akár kellemetlen szaga is lehet a bőrszíjnak. A bőrszíjas óra nyáron kevésbé előnyös, mert a meleg miatt könnyebben izzadó csuklón hamarabb károsodik a szíj bőrfelülete. A fémszíjak tehát tartósabbak a bőrszíjaknál, és ma már azok is választhatnak fémszíjas órát, akik érzékenyek bizonyos fémekre, hiszen több modell is a bőrre ártalmatlan titánium bevonattal készül. A műanyagból vagy gumiból készült szíjak elsősorban a sportórákra jellemzőek, de egyes divatos karórák is elérhetőek cserélhető műanyag szíjjal.

Milyen anyagból legyen a női órák tokja?

Az óratok, vagy óraház tartalmazza a számlapot, a szerkezetet és az óra hátlapját. Karórát vásárolhatunk műanyag, nemesacél és titán tokozással. A műanyag óratok lehet anyagában színezett és festett is. A festett műanyag tokozású órák nem ajánlottak mindennapos használatra, mert könnyebben sérülnek, karcolódnak, és a sérülések jobban is látszódnak az anyagon. Alkalmi viseletnek egy műanyag tokozású óra is jó választás. Mindennapos használatra olyan női karórák között érdemes keresgélni, amelyeknek tokja nemesacélból vagy titánból van.

Rendeljen női karórát az OTTO-tól!

A női órák széles választékával várjuk mindazokat, akik ajándékba vagy saját részre keresnek minőségi órákat. Ha a mindennapi élet kihívásaihoz keres megbízható női órát, válasszon rádióvezérelt, atompontos modelljeink közül! Amennyiben ékszerórát keres, tekintse meg gyémántberakásos, vagy csillogó drágakő utánzattal díszített modelljeinket! Arany ékszerek mellett jól mutat az aranyszínű karóra, sötét hajú hölgyeknek barna, vagy fekete szíjjal ellátott, sötét számlapos karórákat ajánljuk. Vásároljon stílusához, személyiségéhez valamint aktuális viseletéhez passzoló női karórát az OTTO-nál!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo