Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
A nagy pénztárca dilemma

Nekünk, nőknek a pénztárcánk legalább olyan fontos, mint a táskánk. És legalább ugyanannyi “kincset” tudunk benne felhalmozni. Míg egy férfi praktikusan pénzét, az okmányait és a bankkártyáját tartja benne, és mindehhez elég neki egy szimpla, egy rekeszes tok, addig mi blokkokat, cetliket, családi fényképeket, kisállat képeket, ragtapaszt, és miegymást tuszkolunk bele. Így aztán mindig oda lyukadunk ki, hogy egy női pénztárca sosem lehet elég nagy…

Pontosan az extrém körülmények miatt, aminek egy női pénztárca a hétköznapokban ki van téve, érdemes strapabíró bőr darabot választani. Ugyan egy kicsit borsosabb az áruk, de hosszú távon abszolút megtérülő befektetés, hiszen egy bőr pénztárca éveken keresztül hű társunk lesz. Stílusos és divatos pénztárcát azonban manapság már nemcsak bőrből, hanem műbőrből és egyéb szintetikus anyagból is készítenek. Ha betartunk néhány ápolási alapszabályt, nem fog szétfesleni a kevésbé drága pénztárca sem.

Így tisztítsuk helyesen a különböző anyagokból készült pénztárcánkat:

Bőr: szinte elnyűhetetlen, tisztítása egyszerű. Ha esetleg foltos lett, elég csak benedvesíteni, bőrtisztító habbal kicsit lefújni, majd egy rövid hatóidő kivárása után óvatosan letörölni. Ha még ellenállóbbá szeretné tenni kedvenc bőr pénztárcánkat, polírozza be színtelen védőkrémmel.

Műbőr: ápolása egyszerű. Mossa le egyszerűen langyos, mosogatószeres vízzel, majd hagyja a levegőn megszáradni. Olyan lesz, mint új korában.

Szintetikus: erős anyag, de gyorsabban és könnyebben is koszolódik. Legjobb, ha rendszeresen lefújja impregnáló spray-vel. Ha mégis tisztítani kellene, nedvesítse be a foltot, rakjon rá tisztítószert, folyó víz alatt, enyhe dörzsöléssel távolítsa el a foltot, majd hagyja megszáradni. 

Pénztárca kalauz

Forma és méret alapján számtalan tárca közül választhatunk. Segítségképpen összeállítottunk a különböző pénztárcákról egy kisokost:

Bifold: Kétrekeszes, hipszter pénztárcák, amiket kettéhajtva tudunk a farzsebünkbe tuszkolni.

Checkbook: Az olyan méretű pénztárcák, amikbe pont elfér egy kihajtott bankjegy.

Clutch: elegáns női pénztárca, ami akár önmagában, kézben hordozva mini táskaként is megállja a helyét.

Coin: Pici, egy rekeszes pénztárca, ami kifejezetten az aprópénz tárolására lett kitalálva.

Opera: Kemény, téglalap alakú pénztárca, ami általában csattal záródik.

Wrislet: Ezeknek a pénztárcáknak van egy kisebb fogójuk, amit akár a csuklónkra is húzhatunk.

Ezeken kívül még természetesen, számtalan féle és fazonú női pénztárca léteik, nézzen körbe az OTTO kínálatában!

Rendeljen női bőr pénztárcát az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új női bőr pénztárcával! Ha női bőr pénztárcát keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO női bőr pénztárca kínálata:

Pénztárca, bőr pénztárca

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo