Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Sálak és kendők – viseljük mind a négy évszakban!

 

A női sálak változatosak: kötöttek, amik télen a társaink, lengék, amiket nyaranta hordunk, elegánsak, amiket szívesen viselünk egyrészes ruhákhoz, merészen mintásak, amiket vagányabb hangulatú napjainkon választunk. Na de melyiket mivel viseljük?

Ha például olyan blézert vagy kardigánt viselünk, ami mélyen záródik, akkor nyakunkba tekerhetünk egy kötött sálat, ami nemcsak melegít minket, de stílusos kiegészítője is lesz öltözetünknek. Egyrészes ruháinkat pedig feldobhatjuk egy-egy mintás kendővel: egyszínű felsőhöz viseljünk pöttyös, kockás, virágos, marokkói mintás kendőket.

 

Tekerjük, csavarjuk, csomózzunk!

 

A sálakat és a kendőket sokféleképpen viselhetjük: hanyagul áthajtva nyakunkon, szépen körbe tekerve, vagy a szokásos módon megkötve. Ha hosszú méretű és rugalmasabb anyagból készült a kendőnk, akkor kipróbálhatjuk a csomózást is: akasszuk nyakunkba a kendőt úgy, hogy a két szára egyenlő hosszúsággal lógjon elől a mellkasunkon, majd csomózzuk meg a nyakunkban a kabátunk alatt, így a kabát nyakrészénél csak az izgalmasan megkötött sál fog kilátszódni.

Ha egészen keskeny női kendő vagy fonott sál a választásunk, akkor köthetünk egy masnit is a nyakunkba – éppúgy kössük meg, mint ahogy például a cipőfűzővel tesszük ezt. Elegánsabb szövetkabátokhoz, de farmerdzsekihez is bátran viselhetjük így.

 

Ne csak télen viseljük!

 

Bár a sálakról és kendőkről elsősorban a hideg évszakok jutnak eszünkbe, egy lenge kendő nyáron is nagyon hasznos ruhadarab!

Ha a nyári melegben a vízpart mellett döntünk, vigyünk magunkkal egy nagyméretű strandkendőt, amin elnyúlva élvezhetjük a megérdemelt pihenésünket. A tűző napsugarak és a leégés ellen vállainkat és fejünket is védhetjük kendővel, ami stílusos viselet lesz a vízparton.

Esténként, ha már csípősebb az idő, viselhetünk a vállunkra terítve egy szép, mintás kendőt, vagy választhatunk egy egyszínű sálat, amit minden ruhánkhoz könnyen kombinálhatunk.

 

Rendeljen sálat és kendőt az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát új sállal és kendővel! Ha csősálat, kötött sálat vagy divatos kendőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

Az OTTO sál és kendő kínálata:

csősál, divatsál, kötött sál, háromszögű kendő, divatkendő, sál hosszú rojttal, körsál, viszkóz sál, körsál, sál, pöttyös sál, strandkendő, kockás sál, stóla

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo