Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Legkedveltebb termékeink

Extra méretek hölgyeknek

Szerencsére múlóban vannak már azok az idők, amikor egy 40-es méret feletti hölgynek kész kínszenvedés volt ruhát vásárolnia: napjainkban egyre több gyártó gondol a nagyobb méreteket hordó nőkre, nem hagyva, hogy kiszoruljanak a divat világából. Az OTTO Nagy méretek kategóriájában egyedülálló módon, 40-estől 58-as méretig vásárolhat ruhákat – a termékskála gazdagsága kivételes!

A divat mindenkié

Hiba lenne azt gondolni, hogy azért, mert valaki nem karcsú és tökéletes alakú, nem öltözhet ízlésesen, divatosan. Pedig sajnos nagyon sokáig ezzel kellett megküzdenie annak, aki 40-es, esetleg 42-es méret felett szeretett volna ruhát vásárolni: aggasztóan kevés üzletben találhatott a számára megfelelő darabokat. Ez szerencsére mára már nagyban megváltozott: egyre több és több üzlet készíti el nagyméretű kollekcióját, vagy szakosodik kizárólag a telt, molett hölgyek öltöztetésére.

Az OTTO-nál azt szeretnénk, ha súlyra és alkatra való tekintet nélkül mindenki úgy öltözködhetne, ahogy csak akar, ezért egészen 58-as méretig kínálunk ruházati termékeket a hölgyeknek. Nem kell, hogy a súlyunk határt szabjon ízlésünknek!

Kerekdedebb vásárlóink rengeteg féle ruha, tunika, blúz, blézer és farmernadrág közül válogathatnak: a termékeket igyekeztük úgy kiválasztani, hogy közben figyeltünk az erősebb testalkat egyedi adottságaira is.

OTTO: fehérneműben is a legjobb

Nemcsak utcai ruhákból, de fehérneműkből, sportruházatból is kínálunk extra méretű darabokat: speciális melltartóink kifejezetten nagyobb mellű hölgyek számára készültek, hiszen nekik a kényelem, tartás mellett még nagyobb komfortérzetre lehet szükségük, egészségügyi szempontból is könnyebbséget jelenthet számukra egy tehermentesítő vagy mellkisebbítő típus beszerzése. Kínálatunkban szerepelnek optikailag kisebbítő darabok, amelyek akár egy egész kosármérettel kisebbnek mutatják a kebleket, a tehermentesítő melltartók pedig széles vállpántjaikkal és hátrészükkel segítenek enyhíteni az esetleges kellemetlenségeket. Természetesen ezek a fehérneműk is ízlésesek, esztétikusak, finom és minőségi anyagokból készülnek, hasonlóan a "normál" méretű alsókhoz, különböző bugyikhoz.

Öltözzön otthon és éjszaka is kényelmesen!

Otthon viselhető ruhadarabokból is számtalan fazon és típus közül válogathat az extra méretek részlegén – hiszen éppen otthonunkban a legfontosabb, hogy a lehető legkényelmesebb, legkevésbé zavaró öltözetbe bújhassunk. Laza pólók, puha melegítőnadrágok, kényelmes pizsamák és hálóingek széles skálája várja Önt az OTTO webáruházában – nem csak akkor, ha nádszálvékony!

Ha 42-es méret feletti ruhákat hord, az OTTO-nál jó helyen jár! A kényelmes, otthoni vásárlás lehetősége mellett számos más módon igyekszünk kedves vásárlóink kedvére tenni: kiválaszthatja az Önnek legjobban megfelelő fizetési módot (bankkártya, utánvét, átutalás), a nap 24 órájában leadhatja rendelését, valamint folyamatos akciókat és nyereményjátékokat is találhat az oldalon. Sőt, ha hírlevelünkre is feliratkozik, fontos információkkal és exkluzív kedvezményekkel is ellátjuk! Csatlakozzon az elégedett OTTO vásárlókhoz már ma!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo