Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
XS filter_active S filter_active M filter_active L filter_active XL filter_active XXL filter_active 32/34 filter_active 34 filter_active 36 filter_active 38 filter_active 40 filter_active 42 filter_active 44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active 50 filter_active 52 filter_active 54 filter_active 56 filter_active 58 filter_active
Szűrés törlése

Plus size kabátban, hidegben is csinosan!

A teltebb hölgyek mindig várják a hidegebb hónapokat, hiszen olyankor könnyebb elrejteni azt a néhány plusz kilót. Egy nagy pulóver, egy jó vastag sál mögé bármikor el lehet rejtőzni. Nem szabad azonban bő ruhákba bújni, télre is lehet alakformáló és az előnyös domborulatokat kihangsúlyozó ruhadarabokat találni!

Télre nagyon fontos, hogy megfelelő kabátot találjunk magunknak, hiszen az őszi – téli időszakban tulajdonképpen ez az a ruhadarab, amit először észrevesznek rajtunk. Egy jól megválasztott kabát segítségével rengeteget karcsúsíthatunk az alakunkon. Kifejezetten jó választás például a rövidebb fazon, amíg még nincs túl hideg.

Legyen kényelmes!

A megfelelő méret kiválasztása az egyik legfontosabb szempont a kabát vásárlás esetében (is).

Mindenképp úgy próbáljunk kabátot, hogy aláöltözünk. Lehetőleg vegyünk fel egy vastagabb pulóvert, hogy lássuk, azzal is kényelmes-e a kabát.

Ha felvettük a kiszemelt darabot, keresztezzük a karjainkat magunk előtt, mintha csak megölelnénk magunkat, hogy milyen ügyesen választottunk. Így tudjuk tesztelni, hogy a kabát ne akarjon szétpattanni a hátunkon.

Kicsit mocorogjunk benne, sétálgassunk, tegyünk úgy, mintha telefonálnánk, egyszóval nézzük meg, hogy minden helyzetben komfortosan érezzük-e a kabátban magunkat, nem feszül-e sehol.

Steppelt kabátok

Sokan tartanak tőle, hiszen könnyen hihetjük, hogy a vastag anyag még néhány kilót ránk dob, pedig, ha jó a szabás, igazi dívák lehetünk egy steppelt kabátban is! Válasszunk olyan fazont, amelyik derékban karcsúsított, illetve amelyik sűrűbben steppelt.

Ballon kabátok

Amire egy ballon kabát esetében mindig ügyelni kell, azok a gombok! Ellenőrizzük, hogy jól megerősített varrással vannak-e rögzítve! A második legfontosabb dolog: AZ ÖV! Segítségével egy szempillantás alatt darázsderekat és homokóra alakot varázsolhatunk magunknak!

Rendeljen nagyméretű női kabátot az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új nagyméretű női kabáttal! Ha nagyméretű női kabátot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat otthonából és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo