Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése


OTTO Plus size női kardigánok 

Egyszerűen elegáns

Az átmeneti idő alapdarabja, a női ruhatár egyik legpraktikusabb kelléke, a laza elegancia meghatározó eleme: ez bizony mind-mind igaz kedvencünkre, a kardigánra. A klasszikus ruhadarab méltán vált népszerűvé az elmúlt évszázadban. Nevét a walesi Cardigan hetedik grófjáról kapta, akinek a krími háborúban tanúsított hősies helytállása a csatatér mellett a divatban is váratlan sikereket hozott.  Coco Chanel pedig azért kedvelte a ruhadarabot, mert a pulóverrel ellentétben nem kócolta össze a nők haját öltözködés közben. Tanuljunk a legnagyobbaktól: válasszunk olyan plus size kardigánt, amely számunkra a legkényelmesebb!

Játékos hosszúság

A nagyméretű női kardigánok esetében nem tagadhatjuk, hogy a hagyományos, csípőnél végződő fazon nem mindenki számára előnyös: érdemes olyan változatot beszerezni, aminek a szabása deréknál kicsit szűkített. Ennél még egyszerűbb megoldás, ha a hosszon változtatunk! A magasabb hölgyek számára kifejezetten könnyed és stílusos viselet a hosszú, már-már köpenyszerű kardigán, míg a szenvedélyes, rövid boleró magasságtól függetlenül segít kiemelni a nőies formákat.

Visszafogott színek, geometrikus formák

A kifinomult összhatáshoz a konzervatívnak számító árnyalatok közül érdemes válogatnunk, mint amilyen a fekete, a szürke, a sötétkék vagy a bézs. Hétköznapokra azonban nyugodtan kísérletezhetünk élénkebb színekkel is, mint amilyen a türkiz, a tűzpiros vagy a fűzöld. A minták tekintetében viszont minden esetben legyünk óvatosak: a figuratív elemeket kerüljük, inkább a geometrikus ornamentika terén nézelődjünk, ha nem akarunk szimpla, egyszínű darabot választani.

Nem csak úrilányoknak

Bár a konszolidált öltözködési stílus egyik szimbóluma, tagadhatatlan, hogy a kardigánoknak van egy vadabb, szabadabb arca is. Egyik változata, a poncsó nem véletlenül lett a hippi mozgalom és a non-konformizmus emblematikus darabja, pár évtizeddel később pedig a grunge zenei stílus ikonikus alakja, Kurt Cobain adott új, sötétebb árnyalatot a ruhadarab történetéhez. Napjainkban sokat old a fazon „kötöttségén”, ha a megszokott pamut helyett inkább farmer változatot választunk.

Rendeljen plus size női kardigánt az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új kardigánnal!  Ha nagyméretű kardigánt, bolerót vagy poncsót keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO kínálata plus size kardigánokból: bolerók, kötött kardigánok, pamut kardigánok, poncsók és pelerinek.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo