Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Méret Válassza ki a méretet.
44 filter_active 46 filter_active 48 filter_active 50 filter_active 52 filter_active 54 filter_active 58 filter_active
Szűrés törlése

Akiknek tényleg nagy a mellénye

A teltebb hölgyek egy idő után pontosan tudják, hogy a szépség és a boldogság nem a méreteken, hanem a magabiztosságon múlik. Mit jelent ez a gyakorlatban? Például egyetlenegy divatos kiegészítőről se mondanak le pusztán azért, mert nem 60 centis derékkal áldotta meg őket a sors! A megfelelően szabott plus size mellények nem csak praktikusak a hűvösebb időben, de kifejezetten előnyösen mutathatnak a gömbölyded formákon.

Egy híres mellény az irodalomból

A mellény története napjainkra szorosan összefonódott a férfiak öltönyével, ám még a klasszikus viselet kialakulása előtt  vált divatossá egy ikonikus darab: Goethe címszereplője Az ifjú Werther szenvedései című regényében kék kabátjához sárga mellény hord, amit a kor fiatalsága azonnal átvett a regényből. A könyv által kiváltott hatások közül ez még a szerencsésebbek közé tartozott: a romantika idején az elsöprő érzelmek gyakran tragikus módon ragadták magukkal az ifjúságot. A sárga mellényke azonban örökre beírta magát az irodalom és a divat történetébe.

Minden stílusban egyedi

A megfelelő inghez vagy blúzhoz viselt elegáns darabok nem csak kifinomult összhatást biztosítanak, de azt is megmutatják, hogy nem félünk bátran eltérni a megszokott megoldásoktól. A nagyméretű női mellények kötött változatával ugyanakkor a bohém lazaság vagy a trendi, skandináv stílus is könnyedén lekövethető. A sportos stílus hívei pedig akár kabát helyett is hordhatják ezt a ruhadarabot az átmeneti időben, vagy akár futáshoz is, mint Nicole Kidman a népszerű Hatalmas kis hazugságok című sorozatban.

A megfelelő fazon csodát tesz

A fentiek mellett is megértjük, hogy a női mellények moletteknek és duciknak nem evidens választás. Azonban el kell engedni az előítéleteket: azzal semmi baj sincs, ha mellben kicsit erősít, nyugodtan legyük büszkék az idomainkra! A bordázott szabású darabokat jó szívvel ajánljuk, hiszen az egész sziluettet optikailag vékonyítják, a derék tájéka pedig a megfelelő varrásával még tovább karcsúsítható.

Rendeljen plus size mellényt az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy különleges mellénnyel!  Ha nagyméretű fazont keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo