Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Ne féljünk a nadrágoktól, akkor sem, ha a méretünk 40+!

Sportos, elegáns, szexi, lezser – a plus size női nadrágok szuper alakot kölcsönöznek viselőjüknek, csupán meg kell találnunk a megfelelő szabásvonalat.

Ahhoz, hogy ez minél könnyebb legyen, adunk most némi segítséget ebben a nadrág kisokosban.

Az első fontos szabály: soha ne szorítsuk bele magunkat egy számmal kisebb ruhaneműbe! Az a nadrág, amibe éppen beleférünk, aminek – nehezen ugyan – fel tudjuk húzni a cipzárját, nem biztos, hogy valóban nekünk való. Sőt, valószínűleg nem előnyös! Hiszen a túlságosan szűk, feszülő ruhaneműk minden kis zsírpárnát, minden deka súlyfelesleget megmutatnak.

Milyen alkatra, milyen nadrág passzol?

A körte alkatúak dereka általában karcsú, náluk a combon és a csípőn jelentkezik a súlytöbblet. Ha ilyen alkatunk van, hagyományos, derékig érő nadrágok ajánlottak, amelyek combnál nem túl szűk szabásúak, és száruk egyenes vagy lefelé kissé szűkül, esetleg enyhén bővül. Érdemes sötétebb színű nadrágot választani, amely keskenyebbnek mutatja az alsótestet. Ideális a függőleges csíkos anyagú nadrág is. Kerüljük a csípőn, illetve a combon nagy, rátett zsebes modelleket, mert ezek optikailag szélesítenek.

A galamb alkatúaknál a súlyfelesleg rendszerint a felsőtesten van. Ilyen alkattal a nadrágválasztás általában nem jelent annyira nagy problémát. Felvehetünk egyenes és enyhén trapézszárú nadrágot vagy bő szabású, lengő szárú, úgynevezett Marlene-nadrágot is. Kerüljük a csípőnadrágot és a rövid felsőrészeket, amelyek látni engedik a leplezni való testrészt. A színek közül világosabb és sötétebb árnyalatokat is választhatnak.

A homokóra alakú nőkön a súlytöbblet egyenletesen elosztva rakódik le, ezért nekik az egyenes szárú, a lefelé kissé szűkülő, valamint az enyhén trapézszárú nadrág is ajánlható. A függőleges csíkozású, illetve a sötét színű modellek számukra is előnyösek.

Univerzális szabály, hogy vékonyabbnak tűnünk, ha magas sarkú cipőt viselünk!

2018-ban újra trendi a 70’-es évek

Visszatér a trapéznadrág. Ennek a ténynek leginkább a teltkarcsú hölgyek örülhetnek, ez a fazon ugyanis kimondottan előnyös számukra, hiszen optikailag nyújtja és karcsúsítja a combokat, ezért rendkívül jól áll duci hölgyeknek is. Ha platform szandált vagy cipőt viselünk hozzá, még egy kicsit ráerősíthetünk erre a hatásra. Kombinálhatjuk akár egy laza, mintás tunikával és máris kész a tökéletes 70’-es évek style-unk.

Rendeljen nagyméretű női nadrágot az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új nagyméretű női nadrággal! Ha nagyméretű női nadrágot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat otthonából és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo