Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
A molett hölgyek legjobb barátja

Pulóvert viselni jó. Ez tény. Praktikus természete mellett kifejezetten kényelmes és hálás viselet. Valljuk be őszintén, van, hogy kifejezetten azért várjuk a hidegebb hónapokat, hogy végre mindennapos jelleggel hordhassuk kedvenc, kényelmes és puha pulóvereinket!

Bár pulóvereket valóban a hidegebb napokon viselünk a leggyakrabban, azért azt túlzás lenne állítani, hogy máskor ne lehetnének szuper viselet! Bizony, akár nyáron, de főként tavasszal is előfordulhat, hogy a hűvösebb estéken, öltjük őket magunkra. Elvégre, mit ne lehetne szeretni bennük? Melegen tartanak, puhák és komfortosak, ráadásul nagyon jól kombinálhatóak is.

Mintás, vagy nem mintás? Ez itt a kérdés!

Ha optikailag egy kicsit karcsúsítani szeretnénk alakunkon, kerüljük el a nagyon figyelemfelkeltő, extra mintákat és díszítéseket a pulóvereken! Válasszunk szolidabb színvilágú, és finomabb kötésű darabokat.

Szűk, vagy laza?

Attól még, hogy egy pulóver nagyméretű, még nem kell bőnek lennie, hogy formátlanul lógjon rajtunk. Találhatunk méretünkben szép, alakra illeszkedő, szűkebb fazonokat is, amik kihangsúlyozzák az előnyösebb idomokat.

Egy bővebb szoknyához, vagy nadrághoz válasszunk szűkített fazonú pulóvert vagy kardigánt, amit felkaphatunk egy blúzra, vagy pólóra.

Ha skinny farmert viselünk (mert nyugodtan viselhetünk!), válasszunk bő, kifejezetten over sized pulóvert. Az sem baj, ha kicsit a popsi alá ér, sőt!

Nyakkivágás

V- kivágás: Óvatosan kell vele bánni, hiszen egyrészt, ha nem túl mély, előnyösen eltereli a figyelmet a nagyobb keblekről. Viszont, ha mélyebb a kelleténél, akkor pont, hogy kihangsúlyozza azokat.

Öblös nyak: Ha kisebb keblekkel áldott meg minket az ég, és a felesleg inkább az alsó testünkön jelentkezik, a lelógó, öblös nyakkivágás a legelőnyösebb! Kiemeli a mellkas részt, ezzel egyensúlyt teremtve.

Garbó, magas nyakú pulóver: Önmagában nem mindig előnyös, de egy kardigánnal, vagy zakóval nyugodtan viselhetjük! A legjobban a széles vállakon áll!

Rendeljen nagyméretű női pulóvert az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új pulóverrel! Ha 40-es méret feletti női pulóvert keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo