Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Nőies ruhák minden mennyiségben és méretben!

Mindenki szeretne csinos és divatos lenni. A molett hölgyeknek ráadásul az átlagnál sokkal jobb stílusérzékkel, divatosabban kell felöltözni. Egy kényelmes mackónadrág például, legyen bármennyire is csábítóan, jótékonyan eltakaró ruhadarab, egyáltalán nem előnyös. Éppen ezért igyekezzünk a hétköznapokban sem a leglazább öltözetet viselni.

Az első és legfontosabb: legyünk tisztában a méreteinkkel! Teljesen mindegy, hogy 36-os vagy 44-es ruhát hordunk! A lényeg, hogy ne legyen se túl szűk, se túl bő. Ez az egyre nagyobb méreteknél még inkább fontos! Ha túl kicsi, akkor sajnos előbukkannak a hurkák, ha pedig túl bő, akkor még inkább nagyít optikailag.

Fogadjuk el a testalkatunkat! Vannak ruhák, amelyek egyes molett-típusoknak jól állnak, de másoknak nem. Általános szabály, hogy törekedjünk a homokóra-fazon megtartására. Ezt karcsúsított holmikkal, széles övvel tudjuk elősegíteni. Ha például keskeny a vállunk, a csónakkivágás a legjobb fegyver!

Karcsúsítsunk! A csíkos a barátunk! De csak a hosszanti csíkozású ruha az, amelyik segít az alakunkat jótékonyan soványítani. Egy hosszában csíkos ruha tökéletes viselet irodába, üzleti megjelenéshez.

A ruha mindig jó választás! Főleg, ha jól ismerjük a testünket és tudjuk mi áll jól nekünk. Egy fekete ruhával nem nagyon lőhetünk mellé. Ne rettenjünk vissza a karcsúsított, cicivillantósan dekoltált felsőrésszel rendelkező, feltűnően csajos modelleketől sem!

Az alacsonyabb, teltebb nők szuperfegyvere lehet a sötét színű, alaknak megfelelő ruha. Azonban, ha túl sötétnek érezzük, és belevinnénk valami extrát, akkor akár feldobhatjuk ékszerrel, vagy egy vidámabb cipővel! Esetleg egy színes sállal is!

Rendeljen nagyméretű női ruhát az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új nagyméretű női ruhával! Ha nagyméretű női ruhát keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban. Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo