Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Le a nadrágot, elő a szoknyát!

Őszintén, hányan vagyunk, kicsit molettebb testalkattal, akik a ruhaboltokon végigsétálva sóvárogva simítjuk végig a kezünket a szebbnél szebb szoknyákon, majd nagyon sóhajtva elfordulunk és inkább a nadrágok felé vesszük az irányt…? Pedig milyen rosszul tesszük! Igenis akasszuk le az áhított szoknyákat és bátran vonuljunk be velük a próbafülkébe! Ha megfogadjuk a következő 5 tippet, nyugodtan sutba vághatjuk a nadrágokat, és felfrissíthetjük ruhatárunkat néhány szexi szoknyával!

5 tipp nagyméretű szoknya vásárláshoz

1. A térd fölött stop!

A molett hölgyek számára a legelőnyösebb szoknya hossz az éppen térd felettig érő. Sokan furcsának tartják ezt a fazont, pedig kicsit teltebb alkat esetén kifejezetten slankít, hiszen magasabbnak tűnünk tőle. Sőt, igazán szexi viselet is, hiszen lehetőséget ad arra, hogy nem hivalkodó módon, de megmutassuk a formás lábunkat.

2. A hosszú szoknyákat kezeljük fenntartással

Ha földig érő szoknyában gondolkodunk, mindenképp vegyük figyelembe, hogy ez a fazon csak a magas hölgyeknek áll igazán jól. Alacsonyabb, molett hölgyeken sajnos inkább előnytelen, hiszen összenyomja az alakot, és még alacsonyabbnak, illetve teltnek tűnhetünk benne.

3. Óvakodjunk a nagyon rövid, miniszoknyáktól!

Sokan a szexi szoknyát azonnal a miniszoknyákkal azonosítják, pedig ez nagy tévedés! Nem attól leszünk csinosak egy szoknyában, ha az minél rövidebb! Molettebb hölgyeken egy nagyon rövid szoknya kibillenti az alkat egyensúlyát és a felső testet még teltebbnek mutathatja. Ha mégis rövidebb szoknyát szeretnénk választani, keressünk olyat, ami csupán 5 centivel végződik a térd felett.

4. Ne bújjunk nagy, lenge szoknyák mögé!

Sokan értik magukat kényelmesebben egy bő, lenge szoknyában, pedig ezek a darabok sajnos sokkal inkább előnytelenek. Egy lenge fazonban méginkább teltebbnek tűnünk. Ne féljünk megmutatni kerek idomainkat, nyugodtan vállaljunk be egy szűkebb, testhez állóbb fazont. Ezek a darabok sokkal jobban kiegyenlítik az alkat egyensúlyát.

5. Fontos a testalkat!

Nagy méretű szoknya választásnál fontos, hogy figyelembe vegyük, milyen a testalkatunk. Például, a mintás, fodros szoknyák azon nőknek előnyös, akiknek szélesebb a válluk, és keskenyebb a derekuk. Ha inkább az alsó testünk a teltebb, válasszunk egyszínű, szimpla szoknyákat, és tereljük a hangsúlyt inkább a felső test idomaira.

Női szoknyák plus size méretben az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új nagyméretű női szoknyával! Ha nagyméretű női szoknyát keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban. Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo