Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Ami örökké divat: farmernadrág

Hosszú ideje töretlen a farmernadrágok sikere, és ha ennek a híres ruhaanyagnak az eredetére is kíváncsiak vagyunk, akkor azt is kideríthetjük, hogy az Amerikának tulajdonított, jól ismert indigókék anyag eredetileg Genovából származik. A 17. század közepe óta hordjuk és szeretjük, így bátran kijelenthetjük, hogy a farmer örök divat. A farmernek csak a szabása, a mintázata, a színezése változik a trendekhez igazodva, egy farmernadrág nélkül mit sem ér a ruhatárunk!

A trapéztól a csőszárúig

Minden korszaknak megvan a maga stílusa és kedvence, és mivel a női farmernadrágok nem koptak ki egy divatirányzatból sem, így azok szabása igazodott a kor ízléséhez. Míg a trapéz farmer a hippi korszak jelképe, addig a csőszárú farmerek a 2000-es években jöttek divatba.

A farmerben az is jó, hogy ahhoz is igazodik, amivel felvesszük: ugyanaz a női farmer egy sportcipővel teljesen más benyomást kelt, mint egy csizmával vagy egy magas sarkú cipővel. Ha sportos, akár fiús megjelenéshez van kedvünk, vegyünk fel vászoncipőt és egyszerű pólót a nadrágunkhoz. Ha nőiesebben vagy épp elegánsabban szeretnénk felöltözni, akkor a farmer színét is vegyünk figyelembe: egy fekete, grafitszürke vagy egy vajszínű farmer egészen más benyomást kelt, mint kék társai.

Hosszú, rövid, bő, szűkített

A női farmer sokféle lehet: rövid vagy hosszú, bő szabású vagy szűkített fazonú, kifejezetten sportos sztreccs vagy elegánsabb nadrág. Egy magas derekú farmer nőies alakunkra simulva igazán jó választás egy munkaebédre, de egy randira is, hogy mennyire leszünk csábítóak benne, azt a hozzá választott felső és cipő határozza majd meg; válasszunk hozzá stílusban megfelelő, ízlésünkhöz illő felsőket, topokot. A csőszárú, skinny nadrágok mellett a fiúsabb boyfriend fazont is választhatjuk blúzokhoz, pólókhoz. Kifejezetten divatosak mostanában a farmer kertésznadrágok, amiket sportcipővel vagy kis balerina cipővel viselhetünk.

Ha farmerról van szó, a szabályokat magunk alakítjuk!

Rendeljen farmernadrágot az OTTO-tól!

Lepje meg magát új női farmerrel!  Ha magas derekú farmert, zsebes farmernadrágot, esetleg sztreccs farmert keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO farmernadrág kínálata: farmer jeggings, bootcut farmer, 3/4-es nadrág, női farmer, női farmernadrág, magas derekú farmer, zsebes farmernadrág, bermuda nadrág, skinny fit farmer, sztreccs farmer, egyenes szárú farmer, egyenes farmer, boyfriend farmer, szakadt farmer, farmer rövidnadrág, forrónadrág.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo