AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Boyfriend farmer, egy nadrág nem csak a hétvégékre

Amikor a boyfriend farmernadrág ötlete megszületett, az eredeti cél az volt, hogy olyan nadrágot tervezzenek a hölgyekre, ami úgy néz ki, mintha a párjuktól vették volna kölcsön.

A boyfriend farmernadrág nem csak népszerű, de messze az egyik legkényelmesebb szabású nadrág, amit csak kapni lehet. Erről a farmernadrágról még erősen tartja magát az a tévhit, hogy csak fiús és vékony alkatú hölgyeken áll jól.

Igaz ugyan, hogy egy férfias ihletésű ruhadarab, de a megfelelő fazon kiválasztásával a boyfriend farmert teltebb hölgyek is bátran viselhetik. A vékonyabb szabású nadrágot bátran viselheti hétköznap is, blézerrel vagy blúzzal ötvözve. A vékonyabb szabású boyfriend farmert magas sarkú cipővel ajánlott viselni, a lazább szabású nadrágokhoz azonban bátran választhat sneakert vagy akár tornacipőt.

Milyen szabású boyfriend farmert válasszak?

Ez attól függ, hogy Önnek milyen testalkata van. Minden ruhadarab kiválasztásakor az a cél, hogy a látványos testi hibákról elvonjuk a figyelmet, az előnyös tulajdonságokra pedig nagy hangsúly kerüljön. A gömbölyded vonalakkal megáldott hölgyeken nem mutatnak jól a laza, lógós darabok, mert csak nagyobb testalkatúnak tűnnek benne. Számukra jó megoldást jelent egy nagyon vékony (skinny) vagy slim fit szabású boyfriend nadrág.  Alma és homokóra alkatú hölgyeknek szintén a testhez simuló fazonokat kell választaniuk. A magas hölgyek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy bármelyik szabást választhatják, a bővebb, lazább fazontól a vékonyabb szabású boyfriend farmerekig.

Alacsony hölgyeken előnytelenül mutat egy buggyos, laza fazon, mert azt a benyomást kelti, mintha egy nagy zsákot viselnének. Számukra a skinny és a slim fit (vékony szabású), valamint a tapered (lazán szűkített) szabás lehet a jó választás, mert így a lábak is megfelelően érvényesülnek a farmernadrágban. Vékony vagy fiús testalkatú hölgyek bátran viselhetnek laza, bugyros (baggy) szabású boyfriend farmert, de egy vékonyabb szabású farmerben is jól érezhetik magukat.

Rendeljen boyfriend farmert az OTTO-tól!

Boyfriend farmert viselhetünk házibulikban, hétköznapi alkalmakkor, de akár még munkahelyi környezetben is. Ha tisztában vagyunk a testi adottságainkkal, könnyedén választhatunk olyan farmernadrágot, ami a lehető legelőnyösebbnek mutatja a vonalainkat. Kínálatunkban bárki megtalálhatja a számára ideális vékony, hagyományos, vagy éppen laza szabású boyfriend nadrágot. A klasszikus farmerkék mellett a világosabb színek kedvelői éppúgy megtalálhatják a kedvükre való farmert, mint a sötét színek szerelmesei, de kínálunk rózsaszín, és nyomott mintás darabokat is. Az extrémebb stílust kedvelőknek a szaggatott vagy álfolttal ellátott boyfriend nadrágokat ajánljuk. Ha Ön szívesen visel díszes kiegészítőket, válasszon strassz kövekkel ellátott boyfriend nadrágot! Az OTTO kínálatában biztosan megtalálja az alakjához és stílusához leginkább illő boyfriend farmernadrágot, amelyben bátran hódíthat.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo