AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Ezt tudják a magas derekú női farmerek

Az alakunkhoz tökéletesen passzoló farmer megtalálása igazi kihívás, hiszen számtalan szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy a végeredmény valóban magával ragadó legyen. A méret, a szabásvonal, az anyag és még a szín is befolyásolja, hogy tetszik-e, amit a tükörben látunk. Ám ha tisztában van adottságaival, máris egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a magas derekú női farmerek között megtalálja azt, melyet végre a “mintha épp rám szabták volna” érzés elégedettségével viselhet.

Farmer egyszeregy

Az egyenes szárú nadrágok általában minden nőnek előnyösen állnak, de a skinny és a super skinny fazonok között is érdemes keresgélni, ha valami különlegesre vágyik.

A megfelelő méret után az sem elhanyagolható, hogy a nadrág hossza is tökéletes legyen, amit nemcsak lábunk hossza, de a cipőnk sarkának mérete is meghatároz. Bár a feltűrt nadrágszár a férfiak körében trendinek minősül, a hölgyeknek érdemes kerülni ezt a megoldást, mivel nemcsak hanyagságot tükrözhet, de még a lábakat is megrövidíti optikailag.
A szélesebb vádlijú hölgyeknek remekül állnak az oldalt cipzáras, egyenes fazonok, míg vékonyabb lábú társaik bátran belebújhatnak akár egy extra szűk szárú high waist farmerbe is.

Gyakori hiba, hogy a teltebb hölgyek bő fazont választanak, ám ezzel a fortéllyal éppen az ellenkező hatást érik el. Egy alkatukhoz passzoló, koptatás és oldalzsebek nélküli, magas derekú női farmerrel sokkal előnyösebben hangsúlyozhatják idomaikat, és még néhány centit is elcsalhatnak közben.

Hangsúly a fenekeken

A nadrágvásárlás egyik sarkalatos pontja az a bizonyos pillanat, amikor megfordulunk, hogy hátulról is szemügyre vegyük a végeredményt. Sokszor megesik, hogy ami elölről elégedettséggel tölt el, az hátulról már egyáltalán nem kecsegtető. Elkeseredésre azonban nincs okunk, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy szemügyre vegyük a zsebek elhelyezkedését: a túl távoli vagy alulra helyezett zsebek szélesítik a feneket, így ha az ellenkezője a célunk, válasszuk egyenes állású, közel ülő zsebeket felirat, flitterek és koptatás nélküli kivitelezésben.

Az OTTO high waist farmer kínálatában a klasszikusokon túl is számtalan kék árnyalatból válogathat, de a fekete, a szürke, a fehér és az élénk színek kedvelői is találnak ízlésüknek megfelelőt darabot.

Farmer egy kis extrával

A letisztult darabok hétköznapokon, az irodában vagy akár egy esti rendezvényen is helyt állnak egy csinos blúzzal vagy blézerrel kombinálva, de ha egy kicsit extrémebb oldalát is megmutatná, akkor a foltos, szaggatott, koptatott és a rojtos szegélyekkel, szegecsekkel megbolondított anyagok között keresgéljen.
Igazi reneszánszát éli a boyfriend szabású farmer is, mellyel úgy csempészhet retro elemeket megjelenésébe, hogy közben szuperdivatos marad.

Egy kattintásnyira a tökéletes farmertől

Legyen alacsony vagy magas, sportos vagy nőiesen kerek, az OTTO kínálatában csemegézve végre rálelhet arra a magas derekú női farmerre, melyben igazán csinosnak érezheti magát. Vásároljon kockázat nélkül, éljen a 4000 forint értékű ajándékutalvány lehetőségével, és rendelje házhoz kedvenceit még ma!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo