AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Női push up farmerek a szuper alak szolgálatában

Nem kell, hogy az alakformálás a plasztikai sebészek műtőjében történjen! Pusztán okosan összeválogatott ruhadarabokkal is harmonikus összhatást teremthetünk – akár a kiemelés, akár az elkendőzés a célunk. A női push up farmer igazi jolly joker a nadrágok között, hiszen a vékony és a telt hölgyek is büszkén viselhetik.

A titok az összképben rejlik! A cél, hogy a felsőtől kezdve a cipőn át egészen a kiegészítőkig minden egyes darab azt sugározza: jól érzem magam a bőrömben. Amennyiben ez sikerül, kíváncsi tekintetek és dicsérő bókok igazolják az eredményt.

Milyen legyen a push up farmer?

Az alakformáló darabok szabásvonalának titkát a varrás és a zsebek elhelyezkedésének kettőse adja, amit a rugalmas anyagválasztással is megtámogathatunk. A kis fenekű hölgyek kerekebb, szépen ívelt, a teltebb idomúak pedig formásabb hatást remélhetnek a trükkös megoldásoktól.

Játsszon a ruhadarabokkal!

Nincs olyan nő, aki ne szeretne egy kicsivel magasabbnak és karcsúbbnak tűnni. Ehhez a vágyhoz éppen kapóra jön egy jól kiválasztott push up farmer, amely elől lapos hasat, hátul pedig kerek popsit varázsol.
A sötét anyagok optikailag vékonyítják és hosszabbítják a lábakat, ha pedig mindehhez egy magassarkút és egy rövid felsőt társítunk, a végeredmény homokóra alak és magabiztos mosoly lesz.

Azok a hölgyek, akik ódzkodnak a hasat megvillantó blúzoktól, választhatnak bővebb, derékba tűrhető felsőket is, mellyel így karcsúbbá tehetik derekukat, és felhívhatják a figyelmet nőiesen kerek csípőjükre is.

Így legyen sokáig szép!

Tény, hogy a farmerek – akár sztreccs anyagból készültek, akár kevésbé rugalmasak – néhány mosást követően akár fél számot is tágulhatnak. Éppen ezért nem hagyható figyelmen kívül a kezelési címkén feltüntetett utasítás, melyen megtalálja a javasolt mosószer típusát, a mosás maximális hőfokát, valamint a szárításra és a vasalásra vonatkozó előírásokat.
Gondos kezek között az anyag hosszútávon is meghálálja a törődést, ön pedig minden alkalommal elégedett viselheti kedvenc push up farmerjét.

Online a vásárlás is könnyebb

A fárasztó shoppingolás helyett inkább dőljön hátra egy kényelmes fotelben, és vásárolgasson akkor és annyi ideig, ahogy csak szeretné. Nincs sorban állás, nincs lehangoló próbálgatás, mégis kockázat nélkül vásárolhat, hiszen az OTTO minden termékére 100%-os csere- és visszavásárlási garanciát vállal. Sőt, mi még ennél is tovább megyünk: vásárlóink bizalmát 4000 forint értékű ajándékutalvánnyal jutalmazzuk, és stílustanácsadó rovatunkkal segítjük a tökéletesen önhöz illő termékek kiválasztásában. Éljen folyamatos akcióinkkal és a házhoz szállítás lehetőségével!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo