Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Stílusos és réteges öltözködés női kardigánokkal

 

A női kardigánok a gardróbunk alapdarabjai, ősszel, télen és tavasszal is sokszor hordhatjuk őket, hiszen a réteges öltözködésben kulcsfontosságúak, és természetesen nagyon stílusosak is. Azt, hogy hogyan érdemes, illetve mivel nem szabad hordanunk a kardigánunkat, az most vegyük sorra!

 

Mivel párosítsuk a kardigánunkat?

 

Bár alapdarab a női kardigán ruhatárunkban, mégis van pár öltözködési szabály, amit érdemes betartani a viselésükkor. Hogy mire figyeljünk oda? A klasszikus stílusú kardigánokat például a kardigánnal azonos hosszúságú – esetleg rövidebb – felsővel hordjuk, ugyanis nem mutat szépen, hogy a pulóverünk alól kilóg pár centi hosszan a pólónk, blúzunk, mert az összhatás lezser helyett slampos lesz. Betűrt inggel nagyon jól mutatnak a klasszikus fazonú kardigánok, ezt a kombinációt bátran viselhetjük magas derekú szoknyával, ceruzaszoknyával, farmerrel vagy szövetnadrággal is. Egy üzleti megbeszéléshez, egy galéria megnyitójára szuper viselet ez, ami egyszerre elegáns is, de nem túl sok egy hétköznapra.

 

A gomb nélküli, nyitott kardigánoknak az az előnyük, hogy szuper réteget jelentenek a hűvös időben, amikor hátunkat, derekunkat akarjuk védeni és melegen tartani, de eközben mégsem melegszünk be alájuk. Ez a típusú kardigán esése miatt inkább szűk nadrágokhoz és felsőkhöz illik, úgyhogy bő szabású nadrágokhoz és szoknyákhoz ne párosítsuk. Ha egyrészes ruhával viseljük ezt a típusú kardigánt, akkor figyeljünk oda a ruha hosszára: a pulóverrel megegyező hosszúságú vagy annál rövidebb legyen a ruha. Télen viseljünk térdig érő csizmát ehhez a ruha kombinációhoz.

 

A hosszú kardigánoknak az az előnye is megvan, hogy hosszúságuk miatt előnyösen takarnak a kényes részeknél. Az aszimmetrikus kardigánokkal például a csípő környékét takarhatjuk úgy, hogy közben az előnyös részeinket kiemeljük vele. A poncsószerű kardigánokkal sincs ez másként, ráadásul ezek a darabok most különösen divatosak. Mintáik miatt viszont ne viseljünk hozzájuk túl hangsúlyos felsőket, mintás és erős színű nadrágokat, alkalmazzuk öltözködésünkben „a kevesebb néha több” elvet!

 

Rendeljen női kardigánt az OTTO-tól!

 

Lepje meg magát új női kardigánnal! Ha hosszú, csipkés vagy kötött kardigánt keres, az OTTO választékában érdemes körül néznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előre utalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

Az OTTO női kardigán kínálata:

hosszú kardigán, csipkés kardigán, pamut kardigán, kapucnis kardigán, hosszú blézer, kardigán, kötött kabát, azsúr mintás kardigán, kardigán csipkével, hosszú kötött kabát, kardigán csillogó fonallal

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo