Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Kismama divat leendő édesanyáknak

Minden várandós hölgy életében eljön a pillanat, amikor a megszokott ruhákat már nem tudják viselni, ezért meg kell ismerkedniük a kismama ruházattal. Sokan gondolják, hogy a várandósság ideje alatt nem lehet stílusosan öltözni, de ez nem igaz, hiszen a divat fejlődésének köszönhetően ma már a kismamák is igazán egyedien és esztétikusan öltözhetnek. Egy kis odafigyeléssel nem csak kényelmes, hanem csinos öltözéket is össze lehet állítani. A legtöbben ott rontják el, hogy úgy hiszik, a hagyományos viselet is megteszi, nem kell a kismamaruhák kínálatát böngészni, elegendő egy két-három számmal nagyobb hagyományos szabású ruhadarab is. A babának és az édesanyának is az a legjobb, ha a kismama olyan ruhákat visel, amelyeket úgy terveztek meg, hogy a terhességgel járó változások ne jelentsenek túl sok kellemetlenséget, és megfelelő komfortérzetet biztosítsanak.

Gondoskodjon a megfelelő tartásról!

A kismama ruházat feladata nem csak az, hogy a változó testalkathoz igazodva biztosítson előnyös megjelenést, hanem az is, hogy kényelmes viseletet nyújtson. Ahogy fejlődik a baba, és egyre nagyobb lesz a pocak, úgy nő a tartóizmok és a lábak terhelése. A derék és hátfájás csillapítására alkalmas lehet a kismamaruhák között megtalálható haspánt, amely ugyan nem klasszikus értelemben vett kismamaruha, de sok várandós édesanya életét könnyíti meg, mivel egy tépőzár segítségével állítható a has növekedésének megfelelően. A kismamáknak készített haspántokat nagyon puha anyagból készítik, az öv stabilitásáról egy rugalmas tartópánt gondoskodik. A haspántokban rugalmas, előpárnázott zónák találhatók. Ezek a zónák a fekvő és az álló helyzetet is kényelmesebbé teszik. A haspántok nem feltűnőek, nem dudorodnak ki nagyon, ezért bátran viselhetőek a kismamaruha alatt.

Kismamaruházat - fontos a megfelelő melltartó

Amikor a kismamák a terhesség 12. hetébe érnek, már több változást is észlelhetnek magukon. A legtöbben ebben az időszakban veszik észre, hogy a mellük is elkezd megváltozni, más lesz a formája és a tapintása. A kismamáknak szánt melltartók előnye a hagyományos melltartókkal szemben, hogy állíthatóak, szélesebb pántokkal, és mélyebb kosarakkal rendelkeznek, ezért nagyobb stabilitást biztosítanak, puhább anyagból készülnek és légáteresztőek. A várandósság során valószínűleg három különböző méretű melltartóra lesz szüksége a kismamáknak. A terhesség első harmadában olyan melltartót érdemes választani, amelynek kosarai nem túl szűkek, így test hozzászokhat a változáshoz. A terhesség második harmadában a mell tovább nő, ezért újabb, nagyobb méretre lesz szükség, míg a harmadik harmadban egy további, még nagyobb méret válhat szükségessé.

Rendeljen kismama ruházati termékeket az OTTO-tól!

Várandósság ideje alatt fontos, hogy a kismamák olyan ruhákat viseljenek, amelyek kényelmesek, jó szellőzést és megfelelő támogatást biztosítanak. Kismamaruha kínálatunkban megtalálhatja a stabil és kényelmes melltartókat, a strandoláshoz szükséges, kifejezetten kismamáknak szánt fürdőruhákat, a derék terhelését enyhítő haspántot és kényelmes ruhákat is. Válasszon stílusának és változó testalkatának megfelelő darabokat, és tapasztalja meg, milyen érzés a stílusos várandósság! 

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo