Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Egy csinos kosztümben magabiztos lehet munkahelyén

A munkánk komoly kihívások elé állíthat: ha egy fontos tárgyalásra készülünk, vagy az első napunkat töltjük egy új helyen, egy elegáns kosztümben sokkal magabiztosabb és határozottabb lesz a fellépésünk. Egy igényes szabású és anyagú kosztümben önbizalommal teli, felkészült üzletasszony benyomását kelthetjük, és könnyedén meggyőzhetjük leendő ügyfelünket arról, hogy jól jár, ha minket választ. A kosztümöt munkahelyünkön kívül különböző alkalmakra, például színházba vagy vacsorára is viselhetjük. A kosztüm vagy a blézer divatos és nőies viselet, hiszen egy megfelelő szabású darab kiemeli az alakot, és kifinomult külsőt kölcsönöz.

Kosztümök és blézerek különböző színben és fazonban

Egy egyszerű fekete kosztümkabát ceruzaszoknyával örök darab, és szinte mindenkinek jól áll. A miniszoknyás kosztümök inkább a karcsú, hosszú combú hölgyeknek ajánlhatók. A nadrágkosztüm visszafogott viselet. Ha több kosztümje is van már otthon, válasszon egy különlegesebb színű, például élénk kék vagy mintás darabot. A mélyebb kivágás optikailag hosszabbítja a nyakat; egyes darabok pedig akár blúz nélkül is viselhetők. Ha érdekli a divat, rendszeresen böngészi a magazinokat, és szeret egy típusú ruhából többet is beszerezni, hogy bátran variálhassa őket, jó helyen jár: nálunk ugyanis kosztümök, blézerek és alkalmi ruhák rendkívül széles kínálatból választhat.

Kosztümök hozzáillő blúzzal

Ugyanaz a kosztüm számtalan blúzzal és kiegészítővel viselhető; így szinte végtelen számú öltözéket összeállíthat. Válasszon néhány elegáns blúzt is a kínálatunkból, és máris felkészült az önre váró fontos üzleti találkozókra. A szoknyákat és blézereket többféleképpen variálhatja, így számtalan szettet állíthat össze. Ha két, egymáshoz illő színű kosztümöt rendel, felveheti az egyik blézert a másik szoknyájával és fordítva; így máris nem két, hanem négy új, divatos kosztümje lesz. Érdemes egy blézerhez nadrágot és szoknyát is választania, így aszerint döntheti el reggel, melyiket veszi fel, hogy milyen a hangulata, illetve az időjárás. Ha telt keblekkel rendelkezik, figyeljen arra, hogy a blézerek eleje begombolva ne nyíljon szét. Amennyiben pedig nincs megelégedve hasa laposságával, válasszon egy hosszított fazonú blézert. A ruhák otthon mindenképp az akasztós szekrényben kapjanak helyek, hogy sokáig megőrizhessék szépségüket.

Rendeljen az OTTO-tól!

Ha az OTTO-tól rendel kosztümöt, blézert, blúzt vagy alkalmi ruhát, a biztonságos online vásárlás előnyei várják. Folyamatos nyereményjátékokat és akciókat hirdetünk, illetve csúcsminőséget kínálunk. Hatalmas kínálatból válogathat, így biztosan talál önnek való kosztümöt. Kényelmesen vásárolhat otthonából, és előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet – amelyik a legkényelmesebb önnek.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo