AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
»
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
- Szűrés törlése... |


Egy típus, sok variáció: 7/8-os nadrágok

Élre vasalt, farmer, szövetnadrág, egészen bő culotte, testre simuló skinny – ezek mind 7/8-os nadrágok, amikből csak meg kell találnunk a saját stílusunkhoz illőt! A nálunk 7/8-os elnevezéssel ismert nadrágok bokáig érnek, emiatt optikailag nyújtják kicsit a lábakat. Melyik nő ne örülne egy ilyen kis trükknek? Alacsonyabb hölgyeknek kifejezetten előnyös, míg a magasabb nőknek is kiváló, hiszen annyira nem nyújt, hogy nyakigláb látványt kölcsönözne viselőjének.

Mivel és milyen alkaton viseljük?

A 7/8-os, bokáig érő nadrágok különösen jól mutatnak mokaszin cipőkkel: ha szövetnadrágot választunk és mellé egy klasszikus félcipőt, akkor kifejezetten elegáns, de mégis fiúsan laza lesz megjelenésünk. Ha egy sportosabb vászoncipővel, esetleg színes futócipővel szeretnénk kombinálni a 7/8-os nadrágunkat, akkor válasszunk farmer anyagot és testre simuló, skinny fazont.

Mivel optikailag nyújt a bokáig érő fazon, így a magasabb hölgyeknek felesleges magassarkú cipővel hordaniuk ezt a típusú nadárgot – de nem tilos! Nyugodtan fel lehet venni a 7/8-os nadrágokhoz egy mókás, színes lapostalpút és egy magassarkút is kisebb sarokkal.

Az élre vasalt nadrágok még jobban ráerősítenek az optikai nyújtásra, így ezt alacsonyabb nőknek ajánljuk, ugyanúgy, mint az oldalán hosszanti mintával, függőleges csíkokkal ellátott darabokat is. Ha farmer anyagból választjuk a 7/8-os nadrágunkat, akkor az anyag koptatására is figyeljük: ha a combrészen koptatott, világosabb a farmer, akkor ez optikailag kiemeli ezt a részt, így a vékonyabb nőknek érdemes ilyen típust választaniuk.

A culotte fazon

A bőszárú 7/8-os nadrágokat culotte fazonnak nevezzük. Ennek a típusnak a hossza eltérhet kicsit a boka felettig érő 7/8-os nadrágoktól, és végződhet közvetlenül a térd alatt is. A colutte meglehetősen bő, ezáltal optikailag vastagítja a lábakat, ezért inkább magasabb, vékonyabb hölgyeknek előnyös viselet. Kifejezetten javasolt magassarkú cipőt viselni hozzá, akár olyat, aminek vékony bokapántja is van.

Rendeljen 7/8-os nadrágokat az OTTO-tól!

Lepje meg magát új 7/8-os nadrágokkal! Ha új 7/8-os nadrágot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO 7/8-os nadrág kínálata: 7/8-os nadrág, ¾-es nadrág, culotte nadrág, halásznadrág, strand halásznadrág, funkcionális sport leggings, jegging, bőszárú farmer, szövetnadrág, sztreccs nadrág 

több megtekintése...
Feljebb >
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat