Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
A ruhadarab, amiből sosincs elég!

Azzal talán minden nő egyetért, hogy felsőből sosincs elég! A stílusos női felsők mindennapi fegyvertárunk részei: megfelelő darabokat kell találnunk a munkába, iskolába, sportolásra és kirándulásra, randira és a kényelmes otthoni ejtőzésre egyaránt. Szeretjük a klasszikus alapdarabokat ugyanúgy, mint az aktuális trendi felsőket - a lényeg, hogy válasszunk mindig stílusunknak, alkatunknak megfelelően!

Ragyogó választás mindenkinek

Egy jól megválasztott felsővel éveket fiatalodhatunk - ha nem is a valóságban, de legalábbis az illúzió meglesz! Ha ismerjük a számunkra előnyös színeket, akkor kiemelhetjük saját természetes árnyalatainkat: bőrünk üde, tekintetünk ragyogó lesz, ha ügyesen választottunk.

Két nagyon egyszerű módszerrel eldönthetjük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok állnak nekünk jobban? Vizsgáljuk meg karjainkon a vénákat! Kékesnek vagy zöldesnek tűnnek inkább? Ha kéknek tűnnek, akkor a hideg, ha viszont zöldnek, akkor a meleg csoportba tartozunk.

Tesztelhetjük magunkat ékszereken is: vizsgáljuk meg, hogy az ezüst vagy az arany ékszerektől tűnik ragyogóbbnak a bőrünk! Fontos, hogy ne ízlésünk szerint válasszunk, hanem nézzük meg, melyik ékszer áll jobban. Ha tehetjük, világosban, természetes fénynél próbálkozzunk, nappali fénynél mindig könnyebb a választás!

Ha megvan az eredmény, érdemes a megfelelő színhőmérsékletű ruhadarabok közül választani:

A hideg színbe tartozóknak különösen jól állnak a zöld, kék és a lila árnyalatai.

A meleg típusúak a sárga, narancs, vörös, bíbor színek közül válasszanak.

Fehéret minden típus hordhat, de érdemes odafigyelni, hogy a hideg típus a ropogós, szikrázó fehéret válassza inkább, míg a meleg típusnak a vajszínű, bézses fehér árnyalatok állnak jobban.

Előnyös fazonok minden testalkatra

Bátran rugaszkodjunk el az egyszínű, kerek nyakú felsők világától: kísérletezzünk izgalmas fazonokkal is! Az asszimetrikus felsők rafinált szabása a dekoltázsra tereli a figyelmet, a carmen felsők romantikus hangulatba ringatnak, a jól kiválasztott oversize felsők pedig a fölös kilókat rejtik el jótékonyan. A V-nyak, a ¾-es ujj a teltebb hölgyeken különösen jól mutat.

A hidegebb évszakokban nyugodtan rétegezzük is a felsőket: az ujjatlanokon jól mutatnak a kontrasztos színű hosszabb ujjúak: a pántok és nyakkivágások stílusos párosa pedig megvéd a hűvösben. Ha rétegezzük a felsőket, akkor ne vegyünk fel hangsúlyos nyakláncot - örök igazság, hogy a kevesebb majdnem mindig több!

Rendeljen női felsőket az OTTO-tól!

Lepje meg magát új felsőkkel!  Ha pólót, blúzt, kardigánt, tunikát vagy garbót keres, az OTTO választékában érdemes körül néznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előre utalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO női póló kínálata: hosszú ujjú póló, rövid ujjú póló, ujjatlan póló, 3/4-es ujjú pólók, felsőrészek, női póló, pólóblúz, ujjatlan póló, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló, top, galléros póló, V-nyakú póló, nyomott mintás póló, carmen felső

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo