AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Csíkok keresztbe-kasul

Az egyik leggyakoribb minta a divatvilágban, egyben a legidőtállóbb is. Csíkos ruhák, blúzok, kabátok és csíkos pulóverek mindig is voltak és mindig is lesznek. Éppen ezért fontos, hogy tudjuk, hogy bánjunk a csíkokkal, hogy azok a legelőnyösebben álljanak rajtunk.

Kövérít vagy karcsúsít?

Az egyik legelső szabály, ami a csíkos ruharadarabokról eszünkbe jut, hogy a függőleges csíkok karcsúsítanak, míg a keresztbe csíkok szélesítenek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kis felesleggel rendelkező nőknek kerülniük kellene például a keresztbe csíkozást, sőt, sokszor éppen az ő alkatukat lehet a legjobban hangsúlyozni néhány jól megválasztott, csíkos ruhadarabbal. Ha ugyanis a csíkok lefelé sötétednek vagy sűrűsödnek, az kiemeli a teltkarcsúak derekát, és látványosan hangsúlyozza a melleket.

Milyen szélesek legyenek a csíkok?

Talán, elsőre nem is gondolnánk, pedig a csíkszélesség is sokat számít abban, hogy milyen lesz a teljes összkép. Leginkább a magasságunkkal van kapcsolatban - az alapszabály az, hogy minél alacsonyabbak vagyunk, annál kisebb szélességű csíkokat érdemes választanunk. A széles csíkok ugyanis összenyomják az alacsonyabb nők felsőtestét. A közepes szélességű csíkok (vagyis a 3-5 centiméteresek) nagyrészt mindenkinek jól állnak, de az ennél szélesebb vonalakat inkább csak a magasabb nőknek érdemes választaniuk.

Mellbedobás

Egy csíkos pulóverrel remekül ki tudjuk hangsúlyozni a kebleket! Használjuk ki a keresztbe csíkozás adta lehetőségeket! A teltebb alakú nőknél szép, nőies hatást érhetünk el vele, főleg akkor, ha ezt finom anyagminőséggel és olyan szabással támogatjuk meg, ami lazán követi az alakot, de nem túl bő és nem is simul rá a testünkre. Kis melleknél pedig tudnunk kell, hogy a csíkok mindig kicsinyítik a melleket, ez alól talán csak a mellben szabott, karcsúsított fazonok jelentenek kivételt, azok is csak akkor, ha a csíkozás függőleges.

A 2018-as év mintája a csíkos

Alig van a divatvilágban olyan tervező, aki ne használná 2018-as kollekciójában a csíkos mintát. Különösen trendi lesz a blokkosított csíkozás, mégpedig erőteljes, feltűnő színekben. Újra hódít a 70-es évek geometriai mintás divatja, természetesen felfrissített verzióban.

Rendeljen csíkos női pulóvert az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új csíkos női pulóverrel! Ha csíkos női pulóvert keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo