Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Rút kiskacsából, divatos hattyú

Szürke, unalmas, csak akkor vesszük elő, ha leszaladunk a kutyával, vagy egy tejért a kisboltba. Ugye, hogy sokáig így tekintettünk a pulóverekre? Ha nem vagyunk, vagy voltunk az edzőtermek amazonjai, vagy éppen élsportolók, akik szinte minden percüket melegítőben töltik, biztosan nem értékeltük sokra ezt a ruhadarabot.

Pedig az utóbbi időben nemcsak, hogy alapdarabbá nőtte ki magát mind a férfi, mind pedig a női ruhatárakban, a divatmárkák is meglátták a benne rejlő lehetőséget, így az egykor a csupán a szekrények legmélyén tengődő pulóverek a kifutók sztárjaivá nőtték ki magukat.

Egyrészt, egy sportos pamut pulóver előállítása abszolút költséghatékony, így bátran lehet velük kísérletezni, nem probléma, ha egy-két félresikerült darabot selejtezni kell.

Másrészt, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, hogy hogyan dekorálhatjuk: minták, nyomatok, kreatív, formai megoldások…

Való igaz, hogy ezek a divatos darabok már a fent említett szürke, kinyúlt, játszóspulóverek egy következő generációja, de vitathatatlan, hogy igencsak sikeres a ruhadarab evolúciója. Ma már minden felkapott női ruhaboltban ott sorakoznak legkülönbözőbb mintájú és fazonú sportos pulóverek.

Kényelem és divat tökéletes kombinációi lettek. Ugyanúgy viselhetjük ezeket a sportos női felsőket kutyasétáltatáshoz, vagy a kisboltba, de ugyanazt a darabot akár az esti vacsorához is felvehetjük egy ceruzaszoknyával és egy magastalpú cipővel.

Az azonban mindezek ellenére is vitathatatlan, hogy a legjobban még mindig a pasinktól lenyúlt, három számmal nagyobb pulóvereket szeretjük, és bizony ezek a darabk sosem lesznek előlünk biztonságban!

 

Rendeljen női sportos felsőt az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új sportos felsővel! Ha női sportos felsőt keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO női sportos felső kínálata:

Hosszú ujjú felső, pulóver, sportos felső

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo