Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Női tunikák a változatos megjelenéshez

Tunikát már évszázadokkal ezelőtt is viseltek az emberek, gyakran a törzsön megkötött övvel együtt viselték. A tunika elegáns, lezser és kényelmes viseletet biztosíthat a hölgyeknek, nyáron, tavasszal és kora ősszel. A tunika előnye, hogy rengeteg hosszban, fazonban és színváltozatban elérhető, és remekül kombinálható nadrágokkal, harisnyákkal. A rövidebb változatokat póló és top helyett is viselhetjük, a hosszabb fazonokkal akár ruhákat is helyettesíthetünk.

Milyen női tunika illik a testalkatomhoz?

Homokóra alkatú hölgyeknek nem kell túlzottan bő szabású tunikát választaniuk, egy testhez álló fazon tökéletesen kiemeli az előnyös vonásaikat. Arra érdemes figyelni, hogy a tunika sehol ne legyen túl bő vagy túl hosszú.

Alma alkatú hölgyek kerüljék a tapadós fazonú tunikákat! Az ő esetükben érdemesebb a hangsúlyt a nyak vonalára és a lábakra fektetni. Egy rövidebb szabású tunika V-nyakkivágással hangsúlyosabbá teheti az arcot. A nagy minták kerülendőek, viszont az apró, hangsúlyos minták és sötétebb színárnyalatok segítenek, hogy a felsőtest karcsúbbnak tűnjön. A nagy, vaskos nyakláncok helyett rövid nyakláncot és fülbevaló kölcsönöz előnyös megjelenést alma alkat esetén.

Körte alkatú hölgyek alakját előnyösebbnek mutathatja egy olyan női tunika, amelynek széles nyakkivágása optikailag növeli a vállak szélességét, és amelynek a két oldalán található hasíték megelőzi, hogy a csípőre simuljon a tunika alsó része. Körte alkatú hölgyek viselhetnek derék fölött és derék alatt véget érő tunikát is, de kerüljék azokat a fazonokat, amelyek közvetlenül a derékon érnek véget! Nagy, vastag és hangsúlyos láncokkal még inkább elérhető, hogy a körte alkat arányosabbnak tűnjön.

Telt alkatú hölgyek számára az jelentheti a legnagyobb kihívást, hogy megtalálják a legjobb megoldást a túlzottan testhez simuló, és a túl bő fazonok között. A legkedvezőbb optikai hatás olyan tunikában érhető el, amely látni engedi a csuklókat és a kulcscsontot. A nagy minták kerülendőek, az apró pöttyökről és nyomott mintákról azonban nem kell lemondani. Jó megoldást jelenthet a feneket eltakaró, hosszanti irányban csíkokkal díszített, hosszú szabású tunika is.

Fiús és törékeny testalkatú hölgyek kerüljék a túlzottan hosszú szabású tunikákat! Számukra a rövidebb fazonok jelentik a legjobb megoldást. Hosszú szabású tunikákhoz érdemes övet viselni, de léteznek derékon összeköthető modellek is.

Rendeljen női tunikát az OTTO-tól!

A jól megválasztott, a női test arányait legjobban megmutató tunika rendkívül vonzó megjelenést kölcsönözhet bármilyen testalkatú hölgy számára. Női tunika kínálatunkban rövid, közepesen hosszú és hosszú szabású darabok is találhatók szép számmal. A letisztultság kedvelőit egyszerű szabású, kevés díszítéssel ellátott tunikákkal várjuk, míg, a színes minták, és az ötletes díszítőelemek szerelmesei színkavalkáddal és vidám mintákkal találkozhatnak kínálatunkban. Vásároljon nálunk stílusának és egyéniségének megfelelő, alakjához legjobban illő női tunikát!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo