Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Sportmelltartók

A rosszul kiválasztott, vagy a nem megfelelő helyzetben viselt melltartó sok kényelmetlenséget okoz viselőjének. Egy elegánsabb, csipkés top, egy nem dinamikus mozgáshoz tervezett melltartó kifejezetten káros is lehet, hiszen a nyakat és a hátat megterhelve akár erős fájdalomhoz is vezethet. Sportoláshoz, kiránduláshoz, de akár az otthon töltött szabadidőnkhöz is válasszunk sportmelltartókat!

Azok, akik rendszeresen sportolnak, már tudják, hogy a megfelelő sportfelszerelés kifejezetten fontos mozgás közben. Sportruházatunk pedig már a fehérneműnél kezdődik, ezért válasszunk olyan melltartókat, amik kényelmesek, megfelelő formájúak és élvezetes bennük a mozgás!

Nemcsak kényelmes, egészséges is

A jó sportmelltartó olyan kényelmes, mintha ránk öntötték volna: nem akadályoz minket a mozgásban, nem csúszkál el, nem vág be a pántja se a vállunknál, se a hátunkon, és ami különösen fontos, hogy nem okoz hát-, nyak- és vállfájdalmakat sem. Amikor kiválasztjuk a sport melltartónkat, akkor mozogjunk is kicsit benne: nyújtózkodjunk, hajoljunk előre, döntsünk hátra és oldalra, leellenőrizve így, hogy a megfelelő méretű és típusú sportmelltartót választottuk-e. Nyugodtan szánjunk elegendő időt a tökéletes darab kiválasztására.

Sportágak és -melltartók

Ha dinamikus sportolást végzünk, vagy sokat használjuk mozgás közben a karunkat, akkor válasszunk keresztpántos sportmelltartót vagy előre formázott, merevítős melltartót, esetleg sportos trikót, mert ezek a darabok úgy biztosítanak tartást, hogy közben nem akadályoznak minket a mozgásban.

Minden sportág esetében a fehérneműnek kellemes anyagúnak és kényelmesnek kell lennie, amiben a széles melltartópántok, a kényelmesen kialakított kosarak, és a biztosan záródó kapcsok mind segítenek. A tökéletes sportmelltartóban a sportolás felhőtlen élmény lesz!

Rendeljen sportmelltartókat az OTTO-tól!

Lepje meg magát új sportmelltartóval! Ha új sportmelltartót, sportos topot keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

Az OTTO sportmelltartó kínálata: sport push-up melltartó, sportos trikó, merevítős sportmelltartó, előre formázott sportmelltartó, bench sportmelltartó cipzáras záródással, kosaras sportmelltartó, sportmelltartó merevítővel, sport melltartó, sport merevítő nélküli melltartó 

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo