Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk…

Ahogy kisüt a nap, és felmelegszik kicsit a levegő, legszívesebben azonnal szaladnánk ki a szabadba. Akár egy kisebb városnéző sétára indulunk, akár egy komolyabb kirándulásnak vágunk neki, biztos, hogy a legjobb társunk egy polár dzseki, vagy egy sportos dzseki lesz.

Néhány apró, de fontos részlet, amit jó, ha figyelembe veszünk:

1. Milyen a szabása?

Válasszunk olyan méretű sportos dzsekit, hogy egy-két réteg mindenképp alá férjen.

Ne legyen túl rövid - ha lehajolunk például megkötni a cipőnket, nem szerencsés, ha felcsúszik, és kilóg a derekunk.

Válasszunk olyan sportos dzsekit, aminek a szűkíthető az ujja.

Jó, ha a zipzár egészen az állunkig felér.

 

2. Van kapucnija?

A legtöbb hőt a fejünk tetején keresztül veszítjük, így igen fontos, hogy megfelelően védjük azt. Szintén nem árt, ha a ki is látunk a kapucniból, így olyat érdemes választani, ami összehúzva rögzíthető, hogy a fejünkkel együtt forduljon.

 

3. Zipzáras?

Azt gondolnánk, persze, a zipzár alap dolog. Valóban az, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes rá figyelmet fordítani, sőt! A legrosszabb, ami történhet, hogy egy olyan dzsekiben kap el minket a vihar, amit nem tudunk összehúzni. Fontos, hogy a zipzár mindig könnyen felhúzható legyen, hogy vízálló réteggel legyen takarva. Illetve, nem csupán a dzseki elején lévő zipzár a lényeges, a hónaljnál elhelyezett, kisebb zipzárak is sokat segíthetnek a test megfelelő hőháztartásának fenntartásában.

 

4. Hogy állunk a zsebekkel?

Az, hogy hány darab, és milyen méretű zsebeket szeretnénk, attól függ, hogy mire használjuk a dzsekit. A mellkas részen elhelyeztt nagy zsebek általában térkép, vagy iránytű tartására szolgálnak, míg az ujj részbe rejtett, fülhallgató kimenettel ellátott zsebek inkább a síkabátok sajátjai. Ami fontos, hogy a zsebek mindig maradjanak szárazon.

 

Rendeljen női sportos dzsekit az OTTO-tól!

Lepje meg magát egy új női sportos dzsekivel! Ha női sportos dzsekit keres, az OTTO választékában érdemes körülnéznie: a legtöbb ismert márka darabjai közül válogathat webáruházunkban! Előreutalással, bankkártyával és utánvéttel egyaránt fizethet, és ha feliratkozik a hírlevelünkre, naprakész lehet újdonságainkkal kapcsolatban, és exkluzív kedvezményeket kaphat. Kényelmesen válogathat több mint 250 ezer termékünk közül otthonából, és a nap 24 órájában leadhatja rendelését.

 

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo