Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Legkedveltebb termékeink

Lakástextil

Az otthonunkban használt textíliák és szövetek, ruhaanyagok általában funkcionális szerepet töltenek be, ezért van, amikor bele sem gondolunk abba, hogy mennyit jelenthet, ha ezek harmóniában állnak egymással. Az OTTO internetes áruházában erre is talál megoldást: a legszebb, legbarátságosabb termékeket kínáljuk ahhoz, hogy lakása minél szerethetőbb lehessen.

 

Az ideális hálószoba

Álmaink hálószobájának kialakításához elengedhetetlen a megfelelő ágynemű, ágytakaró és függöny kiválasztása. Ahány ember, annyi ízlés, ezért pedig rengeteg féle ágyneműhuzatot bocsátunk vásárlóink rendelkezésére több méretben: az egyszínűtől a virágmintáson át a sportosabb változatokig, hogy az uraknak is legyen miből válogatniuk. A lepedők között is szabadon böngészhetnek: ha mernek a klasszikus fehérről váltani, mi a szivárvány minden színében tudunk egyet ajánlani.

 

Sötétítéshez és dekoráció gyanánt a függönyök beszerzése is kötelező: a klasszikus csipke, taft és selyem anyagú darabokon kívül kínálatunkban szerepelnek nem fényáteresztő, sötétítő termékek is, amelyek segítenek éjszakai nyugalmat kreálni akár a nap közepén is – mindemellett pedig nagyon szépek is.

 

A csodás díszpárnák és ágytakarók beágyazás után is gondoskodnak arról, hogy a hálószóba hangulatos maradjon: az ágyneműhuzatokhoz hasonlóan ezekből is választhatnak egyszínű, többszínű vagy mintás darabokat.

 

A barátságos fürdőszoba

A fürdőszoba a hálószobánk után valószínűleg a második olyan helyiség, amelyben a legtöbbet tartózkodunk, a mindennapi tisztálkodást, öltözködést és készülődést is itt végezzük. Az OTTO számtalan formájú és méretű, színes és fürdőszobaszőnyeggel, puha és könnyen száradó törülközőkkel és törülközőszettekkel, kényelmes köntössel és fürdőköpennyel várja a vásárlókat.

 

Kiegészítők a lakás minden pontjára

A felsoroltak mellett igen széles választékunkból még beszerezhet lábtörlőket, rolókat, kényes bútorait védő bútorhuzatokat és takarókat, étkezőjébe pedig változatos stílusú asztalterítőket, alátéteket és textilszalvétákat. Így nemcsak az Ön, de a családtagjai, rokonai, vendégei számára is kellemesebb lesz az otthona!

 

Ha meggyőztük, hogy velünk tegye még csinosabbá és barátságosabbá lakását, jó hírünk van, ugyanis az OTTO-val egyszerű és kifizetődő a vásárlás! Az online áruház előnye, hogy rendelését bármikor leadhatja, akár az éjszaka kellős közepén is, annak értékét pedig háromféle módon is kiegyenlítheti (bankkártyás, átutalásos és utánvétes fizetéssel). Érdemes ismét ellátogatnia hozzánk, ugyanis rendszeres akciókkal, árengedményekkel és meglepetésekkel is kedveskedünk ügyfeleinknek. Javasoljuk, hogy iratkozzon fel a hírlevelünkre is, ezzel ugyanis értékes információkhoz és személyes kedvezményekhez is juthat! Reméljük, hamarosan törzsvásárlóink között üdvözölhetjük!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo