Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Rendezze be otthonát online bútorok kínálatunkból!

Álmai otthona akkor lesz igazán teljes, ha olyan bútorokkal és dísztárgyakkal tölti meg, melyek között szívesen tölti pihenő idejét a család és persze a praktikus szempontoknak is megfelelnek. Az online bútorok között mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, hogy holmiját végre átlátható módon tárolhassa.

Szekrények, a rend kedvéért

A szekrények menüpontban szemrevaló gardróbokat és cipősszekrényeket talál, de ha könyvespolcot, vitrines tárolót, tükrös szekrényt vagy falra szerelhető függőszekrényt keres, akkor sem lesz nehéz dolga.

A komódok és a tálalószekrények a hálószobában és az étkezőben lesznek segítségére a rendrakásban, hiszen a praktikus fiókos megoldással mindig kéznél lesznek a fontos darabok.

Élessze fel falait polcokkal

Egy-egy üres falfelületen remekül mutat egy oda megálmodott polc, mely élettel tölti meg a teret, hiszen elhelyezhetjük rajta kedvenc könyveinket, az ékszeresládikánkat vagy akár dekor tárgyakkal is díszíthetjük. Az OTTO kínálatában hatszög alakú, elegáns, aranyozott színű fémpolcot, romantikus, szív alakú kispolcot de akár kör vagy házikó alakú polcot is talál.

Az egyszerű magaspolcokat kedve szerint használhatja a legkülönfélébb holmik tárolására, a színes polcokkal feldobhatja a gyerekszobát, de dolgozószobája sem marad üresen, ha az online bútorok között keresgél. Akár sarokpolc, konyhai zsúrkocsi, bortartó állvány vagy fonott kosarakkal kiegészített polc a cél, itt megtalálja.

Asztalok az Ön otthonába

Az asztal az egyik legpraktikusabb bútordarab, hiszen elképzelhetetlen nélküle az életünk. A konyhában köré gyűlik a család, míg a nappaliban letehetjük rá a poharunkat és kisebb használati tárgyainkat. Nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját és válogasson kedvére, hiszen a kihúzható étkezőasztal, a kerekes tárolóval ellátott dohányzóasztal, a fiókos kisasztalok, a csillogó fém, a fonott rattan mind-mind elérhető, akárcsak a vidéki stílusú szekreter, a helytakarékos konzolasztal, a nélkülözhetetlen laptoptartó, vagy a lányszobákba kívánkozó sminkasztal.

Kényelem, mindenek felett

Egyetlen otthonból sem hiányozhatnak a kényelmes székek. Az online bútorok között klasszikus vagy modern étkezőszéket és kényelmes gurulós széket is talál a dolgozószobába, de bükkfából készült, virágmintás kárpittal díszített, karfás vagy figyelemfelkeltő rattan széket is talál a kínálatban.

Az OTTO online bútorok választékában tárolásra alkalmas ülőpadot, teljes relaxációt biztosító fotelt, kihúzható vendégágyat, konyhaszekrényt és fiókos, mosdó alatti szekrényt is talál, de akkor sem kell üzletről üzletre járnia, ha lábtartót, hímzett puffot vagy görgős ágyneműtartót szeretne vásárolni.

A kínálatunkban megtalálhatók FSC-tanúsítvánnyal rendelkező bútorok is, melyek megvásárlásával a fenntartható erdőgazdálkodást támogathatja.

Szerezze be bútorait online!

Végre nem kell cipekednie vagy a szállítással bajlódnia, mert az OTTO webáruháza ezt mind megoldja Ön helyett. Válassza ki kedvenc termékeit - szín, márka vagy ár szerint -, helyezze virtuális kosarába és élvezze a házhoz szállítás kényelmét. Bízza magát minőségi termékeinkre, hiszen mindenre érvényes, 100% csere- és visszavásárlási garanciát biztosítunk. Csak néhány kattintás a teljes megújulás.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo