Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Lakásdekorációk széles választékban

Sokan azt gondolják, hogy egy lakás berendezéséhez elegendő alaposan megválogatni és kiválasztani a bútorokat. Azonban ahhoz, hogy a lakás igazán otthonos legyen, sok-sok apróságra van szükség. Ma már számtalan lakásdekoráció közül válogathat, így csupán az Ön ízlésén múlik, hogy milyen hangulatú otthont varázsol bármely lakásból.

Ahhoz, hogy élettel töltse meg a teret, nem szükséges a falakat élénk színűre festeni, vagy felsőkategóriás, egyedileg gyártott bútorokat vásárolni. Sőt! Hatalmas költségekbe sem kell vernie magát.  Egy-egy jól kiválasztott dekortárgy, fali dekoráció, kép, tároló eszköz, gyertyatartó könnyen látványelemmé válhat.

A lakásdekor kialakítása sokszor nehéz feladatnak tűnik. A hatalmas kínálat miatt lehet, hogy nehezen találja meg az olyan tökéletes darabokat, amelyek beleillenek lakása stílusába, mégis jelentőséggel bírnak és egyedivé varázsolják otthonát.

Hogyan válasszon lakásdekorációt?

Lakásdekoráció használatával még egy rosszul kialakított szobában is egységes és otthonos hangulatot teremthetünk. Lehetőleg olyan lakásdekorációs elemeket válasszon, amelyekben visszaköszön saját stílusa és egyénisége.

Lakberendezési magazinokat lapozgatva könnyen tanácstalanná válhat. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy melyek azok a színek, anyagok, tárgyak, amelyek inspirálják, megnyugtatják, felvidítják, vagy jó érzéssel töltik el.

A különböző tárgyak vonala vagy inkább a színe az, ami megragadja a figyelmét? Kerüli az élénk színeket, vagy szereti azokat? Szereti a sok képet és lakásdekorációt, vagy jobban érzi magát egy kevésbé díszített, letisztult helyen? Törekedni kell arra, hogy lakása egy olyan hely legyen, ahová szívesen hazatér, amelyre büszke és ahová nyugodt szívvel hív vendégeket is.

Lakásdekoráció választásánál érdemesen megvizsgálnia saját személyiségét is. Beszélgetés közben a legapróbb részletekre is kitér vagy az apró részletek az őrületbe kergetik? Ha ódzkodik a részletektől, akkor valószínűleg nem fogja magát jól érezni egy lakásdekorációkkal túlzsúfolt helyen. Szívesen vásárol használt dolgokat, vagy zavarja az esetleges karcolás, ütödés, kopás? Kreatív, mókás emberekkel, vagy inkább konzervatívabb barátokkal veszi körbe magát? Ha Önnek jellemzően hosszú évek, évtizedek óta tartó barátságai vannak, akkor valószínűleg az otthonában is szívesen veszi körbe magát féltve őrzött tárgyakkal. Szeret csinosan felöltözni vagy inkább a kényelmet helyezi előtérbe?

Ez csupán néhány kérdés, amelyeken érdemes elgondolkodni. A kérdések megválaszolásával könnyebben kiválaszthatja azt a lakberendezési stílust és azokat a lakásdekorációs elemeket, amelyek segítségével lakásából személyiségéhez illő otthont varázsolhat.

Válasszon lakásdekorációt az OTTO kínálatából, és díszítse fel otthonát!

A lakásdekorációknak köszönhetően nem kell nagy költségekbe vernie magát ahhoz, hogy otthona igazán egyedi és stílusos legyen. Kínálatunkban megtalálhatóak fali dekorációs szettek, képek, gyertyák és gyertyatartók, különböző lakásdekor tárgyak, és dekorációs tároló eszközök is. Lakásdekorációs eszközöknek köszönhetően akár évszakonként más-más lakásdekorral díszítheti fel otthonát.

Rendeljen lakásdekorációt, hogy otthonába mihamarabb beköltözhessen a harmónia!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo