AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

lMENÜ
1 ... |


Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése

Igényes étkészletek ünnepi és hétköznapi alkalmakra

Egy étkészlet, egy igényes tálaló készlet és az evőeszközök a megfelelő mennyiségben minden otthon fontos kellékei. A poharak formavilága, a tányérok díszítése, a többrekeszes kínáló tálak formája mind megalapozza a kellemes hangulatot, és jó érzéssel tölti el a család tagjait és a vendégeket.
A kényelmetlen fogású evőeszközök, a szoba hangulatához nem illő díszítéssel ellátott tányérok csökkenthetik az élményt, ezért fontos, hogy olyan eszközöket válasszunk otthonunkba, amelyekkel bármilyen családi vagy baráti összejövetelen kellemes hangulatot teremthetünk.

Állítson össze egyedi tálaló készletet!

A levesestál, a lapostányér, a kistányér a legtöbb háztartásban alapdolog. Nem biztos azonban, hogy mindenkinek szüksége van kávéscsészére és csészealjakra, ezért tálalókészleteink különböző összeállításokban érhetőek el, mindenki az igényeinek megfelelően állíthatja össze az ideális tálaló készletet.
A reggeli egy külön szertartás, ezért érdemes lehet elgondolkodni azon is, hogy egységes reggeliző szettet vásároljunk.
A gyermekek örömmel fogadják a vidám mintákkal ellátott tányérokat, bögréket és müzlis tálakat, ezért rájuk is gondoltunk, amikor összeállítottuk tálaló készlet választékunkat.

Szempontok evőeszközök vásárlásához

Amikor étkészletet, evőeszközöket kell vásárolnunk, fontos, hogy átgondoljuk, hány ember használja majd rendszeresen az evőeszközöket, szükség van-e a család létszáménál nagyobb mennyiségű eszközre, mert gyakran tartunk vendégséget például.
A 24 részes étkészletek 6 fő részére biztosítanak evőkanalat, kést, villát és kávéskanalat. Egyes szettekhez opcionálisan rendelhető 6 darab süteményes villa is, de egy 30 darabos szett megvásárlásával a külön rendelésre sincsen gond.
Előfordulhat, hogy speciálisabb eszközökre is szükség van.
Az OTTO kínálatában találhat például halételek fogyasztására ajánlott 12 részes hal evőeszközkészletet is, amely hat ember számára tartalmaz halkést és halvillát.
A grillezés, kerti sütögetés szerelmeseit steak készlettel várjuk, amelyek szintén 6 embernek biztosítják a speciálisan kialakított steak kést és steakvillát.
Egyes szettek halkéssel kiegészítve is kaphatók.
Mivel mindenki más formákat kedvel, vásárlás előtt el kell döntenünk, hogy antik hatású, vagy modern vonalvezetésű evőeszközök illenek legjobban a stílusunkhoz.

Rendeljen étkészletet az OTTO-tól!

Az apró részletek, a szépen kidolgozott minták, az igényes anyaghasználat és az ergonomikus kialakítás a konyhában és az étkezőben is fontos szempont.
Egy szép tányérról szívesebben fogyasztunk el egy ízletes ételt, mint egy papírtálcáról.
A porcelán tálak, a különleges kialakítású evőeszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy hódoljunk az élet örömeinek.
Kínálatunkban egyszerű és különleges formavilágú evőeszközök, tálalók, poharak, kínáló tálak, bögrék, tányérok és cukortartók találhatóak.
Válasszon szabadon, és állítsa össze a külön-külön kapható darabokból álmai étkészletét!
Azokra is gondoltunk, akiknek kevesebb ideje jut a válogatásra, ezért több darabos összeállításokat is kínálunk.
Válasszon konyhájához, étkezőjéhez illő stílusú asztali futót, étkészletet vagy tálaló készletet!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo