Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Védje és díszítse fekhelyét egy új ágytakaróval!

Egyszerűen megújíthatja a hálószoba arculatát, ha beszerez néhány esztétikus és praktikus kiegészítőt, például párnát, ágyneműt, takarót, szőnyeget, függönyt vagy ágytakarót. Az ágytakaró lehet színes, mintás, egyszínű vagy akár fehér, ízlése szerint. A lényeg, hogy a mintája illjen a helyiség stílusához, színeihez, hangulatához és funkciójához. Az OTTO termékei között számtalan mintás és színes ágytakarót, párnát, szőnyeget, függönyt és más hálószobai kiegészítőt talál.

 

Így beágyaznia sem kell reggelente

Ha minden reggel be kell ágyaznia, sok idő elmehet ezzel, és akár az is előfordulhat, hogy a hosszúra nyúlt készülődés miatt késve ér be munkahelyére, és felettese megorrol önre. A kihúzható vagy az alvófelület felemelésével hozzáférhető ágyneműtartót kezelni pedig sokszor nem is könnyű, kiváltképp egy idős ember számára. A be nem vetett ágy és a gyűrött ágynemű viszont nem túl esztétikus. Az ideális megoldás erre a problémára egy szép és praktikus ágytakaró. Egyszerűen elrendezi az ágyneműt, majd befedi az ágyat az ágytakaróval, és máris kész; indulhat is reggelizni vagy tusolni.

 

A hálószoba dísze

Az ágytakarónak természetesen nemcsak praktikus, hanem esztétikai funkciója is van. Egy színes, mintás ágytakaró megújítja a hálószobát, és teljesen új hangulattal ajándékozza meg. Így, ha már régóta lakik jelenlegi otthonában, érdemes felfrissítenie az egyes helyiségeket néhány ötletes kiegészítő, például párna, takaró, függöny, szőnyeg, bútorhuzat vagy ágytakaró segítségével. Ezek bármelyikét egyszerűen beszerezheti az OTTO webáruházából, egy kattintással megrendelheti, és hamarosan kézhez is kapja.

 

Rendeljen ágytakarót az OTTO-tól!

Ha szeretné feldobni a hálószobáját, illetve lerövidítené a reggeli beágyazásra fordított időt, válasszon egy új ágytakarót vagy mintás takarót az OTTO több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékából! Az ágytakaró mellé párnákat, illetve más lakberendezési kellékeket is beszerezhet nálunk. Az ágytakarókat, mintás takarókat és párnákat előreutalásos és bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve utánvéttel egyaránt kifizetheti. Ha a rendelés mellett hírlevelünkre is feliratkozik, exkluzív kedvezményeket kap, és naprakész információkkal látjuk el. Ha kiválasztotta a kívánt párnát, mintás takarót vagy ágytakarót, a termékeket a nap 24 órájában bármikor megrendelheti online, mindössze néhány kattintással. Vonzó árak, több termék esetében tartós árcsökkentés, folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók, illetve praktikus fizetési módok várják nálunk. Szerezze be az OTTO-tól a lakása stílusához illő ágytakarót, és élvezze az ügyfélbarát szállítás, a kényelmes vásárlás, a vonzó árak és a csúcskínálat előnyeit!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo