Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Egy új asztalterítővel feldobhatja a konyhát

A konyha a lakás egyik legfontosabb helyisége. Itt zajlanak a családi ebédek és a romantikus vacsorák, itt készülnek az ízletes és különleges fogások, és a baráti összejövetelek alkalmával is itt gyűlik össze a társaság java egy kis eszmecserére. Így a nappali és a hálószoba karbantartása és rendszeres megújítása mellett a konyhát sem hanyagolhatja el. Időnként érdemes beszereznie néhány stílusos konyhai kiegészítőt, hogy még szívesebben töltse az idejét ebben a helyiségben, és sütés-főzés közben is komfortosan érezhesse magát. Válasszon például egy színes, mintás asztalterítőt, asztali futót vagy más konyhai kiegészítőt az OTTO kínálatából, és újítsa meg otthonát!

 

Ünnepi asztalterítők

Karácsonykor, húsvétkor vagy egy családi összejövetelen a lakás is ünnepi díszbe öltözik: előkerül a konyhaszekrényből az értékes porcelán, az asztalt gyertya és virágok díszítik, és a vendégek is elegáns ruhába öltöznek. Ilyenkor érdemes az asztalt is ünnepi terítékkel ellátnia, és nemcsak az étkészletet, hanem a terítőt is lecserélni erre a napra. Válasszon kínálatunkból egy elegáns és díszes asztalterítőt vagy asztali futót karácsonyra, húsvétra vagy születésnapi ünnepségre!

 

Asztalterítők a hétköznapokra

Természetesen az otthona nemcsak ünnepekkor érdemli meg a törődést, hanem a hétköznapokon is. Az asztalt így egy átlagos vasárnapi ebéd alkalmával is érdemes egy ízléses terítővel díszíteni. A terítő nemcsak esztétikus, hanem praktikus kiegészítő is: megvédi az asztalt a kifröccsenő leves vagy ital okozta foltoktól, így a bútor sokáig megőrzi régi szépségét. Arról nem is beszélve, hogy egy textil terítőt vagy asztali futót sokkal könnyebb kimosni, mint egy tömörfa bútort foltmentesen megtisztítani.

 

Rendeljen asztalterítőt az OTTO-tól!

Újítsa meg a konyháját, és tegye stílusossá a lakás egyik legfontosabb, központi helyiségét egy új asztalterítő, asztali futó vagy más konyhai kiegészítő segítségével! Böngéssze át több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékunkat, és válassza ki az önnek legjobban tetsző, és konyhájának stílusához leginkább illő asztalterítőt, asztali futót vagy más konyhai kiegészítőt! A kiválasztott termékeket kényelmesen megrendelheti az otthonából, online, mindössze néhány kattintással; amivel rengeteg időt megspórolhat, hiszen nem kell a lakberendezési áruházakat járnia egy új terítőért vagy asztali futóért. Kínálatunkban ünnepi és hétköznapi, egyszerű és mintás, különböző méretű asztalterítőket talál változatos színekben. Válassza ki az ideális terítőt, amelyet bankkártyával, előreutalással és utánvéttel egyaránt kifizethet. Rendelését házhozszállítással kapja kézhez. Ha pedig esetleg az új terítő mégsem illik otthonához, egyszerűen küldje vissza, és válasszon egy másikat.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo