Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Egy bútorhuzattal megőrizheti bútorai szépségét

Legszívesebben lecserélné vagy újrakárpitoztatná az ágyat, a kanapét, a foteleket vagy a székeket, ugyanis már nem pompáznak eredeti szépségükben? Ha a kárpitos bútorok huzata elöregedett, kifakult, kiszakadt, véletlenül kiégette, vagy leöntötte valamivel, maga a bútor sem mutat már olyan jól a szobában; sőt, állapotától függően akár ronthatja is az összhatást. Szerencsére nem kell új bútort vásárolnia, ha ez a helyzet – sőt, akár még újra sem kell kárpitoztatnia a régit. Elegendő mindössze vásárolnia rá egy bútorhuzatot, és máris olyan lesz, mintha csak most vásárolta volna. Az OTTO kínálatában számos huzatot, levehető pamut bútorhuzatot, lakástextilt és más kiegészítőt talál.

 

Újítsa meg bútorát egy divatos huzattal

Akkor is választhat lakásába egy új kanapéhuzatot vagy bútorhuzatot, ha a bútor még ép, és a kárpit sincs elhasználódva; mindössze unja a látványát, és szeretné valamivel megújítani a helyiséget. Ennek legegyszerűbb és legolcsóbb módja, ha beszerez néhány lakberendezési kiegészítőt, például párnát, takarót, szőnyeget, függönyt vagy épp bútorhuzatot. Egy új huzattal az ágy, a kanapé vagy a fotel teljesen új arculatot kap. Válasszon egy az eredeti kárpit színéhez vagy mintájához hasonló vagy épp attól teljesen különböző huzatot!

 

A huzat megvédi bútorát

A kanapéhuzatoknak és bútorhuzatoknak természetesen nemcsak esztétikai, hanem praktikus funkciójuk is van. Megvédik bútorait a nap sugaraitól, így azok nem fakulnak ki; egy meleg, puha kanapéhuzat plusz egy réteget jelent télen, így nem kell a hideg műbőrön ülnie; illetve kevesebbszer kell letörölnie a bútorokat. Természetesen a kanapéhuzat is porosodik, azonban elegendő egyszerűen eltávolítania a lehúzható huzatot, majd kimosnia és visszatennie.

 

Rendeljen bútorhuzatot az OTTO-tól!

Ha azt szeretné, hogy kanapéja sokáig megőrizze a szépségét, vagy a bútor már nem éppen új, ezért szeretné eltakarni a tökéletlenségeit vagy apróbb hibáit, rendeljen egy stílusos kanapéhuzatot az OTTO-tól, és újítsa meg otthonát! A több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékban számtalan féle huzat, bútorhuzat, levehető pamuthuzat, lakástextil és kanapéhuzat közül válogathat. Számtalan előny várja webáruházunkban, többek közt előreutalásos és bankkártyás fizetési lehetőség, folyamatos nyereményjátékok és egyéb akciók, csúcsmárkák, több termék esetében tartós árcsökkentés és hatalmas választék. Ha tőlünk rendel huzatot, bútorhuzatot, levehető pamut huzatot, lakástextilt vagy kanapéhuzatot, és még a hírlevelünkre is feliratkozik, exkluzív kedvezményeket kaphat. Élvezze ki az OTTO-val a kényelmes vásárlás, a vonzó árak, az ügyfélbarát szállítás, az egyszerű kiszolgálás és a praktikus fizetési módok nyújtotta előnyöket!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo