Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Lenyűgöző fényáteresztő és sötétítő függönyök

A függönyök, a sötétítő függönyök, a bútorok kárpitja és a díszpárnák színei sokat segítenek, hogy a lakásból kellemes hangulatú, barátságos otthont varázsoljunk. A jól megválasztott függöny nem uralja a teret, hanem pontosan illeszkedik az összképbe. Földig érő függönyökkel kiemelhetjük és optikailag növelhetjük a kis ablakok méretét. Egy rosszul megválasztott függöny, a szobába nem illő színekkel, mintákkal kellemetlen vizuális élményt okozhat. Összenyomhatja a teret, elvonhatja a figyelmet más térelemekről és nyomasztóvá is teheti a szobát. A jó fényáteresztő függöny tompítja a szobába érkező fényt és megakadályozza, hogy kívülről belássanak. Fényáteresztő függönynek használhatunk lapfüggönyt is. A lapfüggöny nagyobb ablakfelületeken is használható, és kétpályás sínen több darabot is elrendezhetünk átfedéssel. A sötétítő függönynek amellett, hogy meg kell akadályoznia a fény bejutását a lakásba, illeszkednie kell a már meglévő színek világába.

Milyen színű függönyt vásároljak?

Egy kis helyiségben, bármekkora legyen is az ablak, a nagy mintával díszített függönyök nem jelentenek jó megoldást, mert zavaróak lehetnek. Kis méretű szobákba egyszínű, vagy apró mintával ellátott sötétítő és fényáteresztő függönyök illenek. Az olyan sötét szobákban, ahova kevés természetes fény jut be, világos árnyalatú függönyt érdemes elhelyezni. A sötét helyiségekben nem szabad túl erős színeket használni, mert olyan érzést keltenek, mintha a szoba kisebb lenne. A déli fekvésű szobákban, ahova egész évben sok természetes fény jut be, bátran alkalmazhatunk hideg színű függönyöket is, az összhatás nem lesz kellemetlen. A sötétítő függönyökkel kapcsolatban gyakori tévhit, hogy csak a sötét árnyalatúak zárják ki megfelelően a fényt. Minden esetben el kell dönteni, hogy a fény teljes kizárása a cél, vagy megelégszünk az árnyékolással is? A döntést a szoba fekvése is befolyásolja. Déli fekvésű szobák teljes elsötétítésére valóban a sötét árnyalatú függönyök a legalkalmasabbak, de északi fekvésű szobákban nyugodtan használhatunk világos színű sötétítő függönyöket is. A megfelelő színek kiválasztásakor minden esetben figyelembe kell vennünk a lakásban található falak, bútorok és dekorációs elemek színét is.

Rendeljen függönyt az OTTO-tól!

A fényáteresztő és sötétítő függönyök a megfelelő színben és kombinációban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy otthonunkban fantasztikus hangulat uralkodjon. Kínálatunkban számtalan színű, mintájú, több méretben elérhető sötétítő, fényáteresztő és lapfüggöny található. A letisztult formák és minták kedvelőinek jó megoldást jelentenek a letisztult színvilágú, egyszerű fényáteresztő, és egyszínű sötétítő függönyeink. A vidám színek és merész formák kedvelői is megtalálhatják a legjobb megoldásokat, hiszen rengeteg nyomott mintás, érdekes alakzattal dekorált függöny szerepel kínálatunkban. A függönyeink több méretben is elérhetőek, hogy bárki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabokat. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze, hogy a függöny rögzítése milyen módokon lehetséges!

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo