Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ
1 ... |

Rendezés:

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Kényelem és puhaság a fürdőszobában

Amikor fürdés vagy zuhanyzás után kilép a kádból, és a hideg csempén kell állnia, könnyen felfázhat, elcsúszhat és baleset érheti, illetve sokkal gyakrabban kell felmosnia a helyiségben, hogy a csempe a nedvesség és a pára miatt ne legyen penészes. Mindezeket megakadályozhatja, ha beszerez egy stílusos, puha és tartós fürdőszobaszőnyeget az OTTO kínálatából. Bármilyen méretű és színű szőnyeget és csúszásgátlót választhat, igényei szerint, illetve a fürdőszobaszőnyeg mellé meglepheti magát más praktikus fürdőszobai kiegészítővel is. Például beszerezhet magának és párjának egy új fürdőköpenyt a fürdőszobaszőnyeggel harmonizáló színben.

 

Kevesebbszer kell feltörölnie

Ha a fürdőszobaszőnyegre lép vizes lábbal fürdés vagy zuhanyzás után, nem a csempére, a készülődést követően nem kell azonnal felmosnia – mindössze kiteregeti a nedves fürdőszobaszőnyeget, amely hamar megszárad, így rengeteg munkát megspórol. Arról nem is beszélve, mennyivel kényelmesebb és kellemesebb egy puha, meleg szőnyegen állni testápolás, sminkelés vagy fogmosás közben, mint a hideg, nedves, kemény kövön. Így az esti vagy a reggeli készülődés valódi élmény, nem pedig nyűg lesz; télen pedig sokkal kisebb eséllyel fázik meg a hideg csempe miatt.

 

Nem csúszik el vizes lábbal

Sok otthoni baleset ered abból, hogy a háziak fürdés után megcsúsznak a nedves kövön. Ennek elkerülésére érdemes beszerezni egy praktikus fürdőszobaszőnyeget vagy csúszásgátlót, kiváltképp, ha idősek és gyermekek is vannak a családban. Hiszen például a nagyszülők esetében akár csonttörés is származhat egy-egy elesésből. Érdemes ezt nem megkockáztatni, és megelőzni a baleseteket és stílusos, színes fürdőszobaszőnyeggel vagy csúszásgátlóval.

 

Rendeljen fürdőszobaszőnyeget az OTTO-tól!

Egészen más érzés este, fürdés után vagy reggel, készülődés közben egy finom, puha, meleg fürdőszobaszőnyegre lépni, mint a hideg kőre. Ha ön is szeretné élvezni ezt az élményt, nemrég vásárolt lakást, felújított, vagy mindössze szeretné lecserélni régi, szakadt, piszkos vagy elhasználódott fürdőszobaszőnyegét, rendeljen fürdőszobai kiegészítőt az OTTO-tól! Több mint 250 ezer árucikket tartalmazó választékunkban számtalan szőnyeg, fürdőszobaszőnyeg, csúszásgátló és más fürdőszobai kiegészítő közül válogathat. A kiválasztott fürdőszobaszőnyeget vagy csúszásgátlót kényelmesen, otthonából megrendelheti, csupán néhány kattintással, a nap 24 órájában bármikor; semmilyen nyitva tartási időhöz nem kell alkalmazkodnia. A megrendelt termékeket előreutalással, utánvéttel és bankkártyával egyaránt kifizetheti. Ha a kiválasztott szőnyegek, fürdőszobaszőnyegek, csúszásgátlók vagy más fürdőszobai kiegészítők megrendelése mellett hírlevelünkre is feliratkozik, exkluzív kedvezményeket és naprakész információkat is kaphat.

több megtekintése...
o
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo