AZ OTTO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsa. Ha tovább böngészik, beleegyezik a használatukba.

Engedélyezemx
Csere-és visszavásárlási lehetőség Vásároljon a nap 24 órájában Fizetés? Csak a csomag átvételekor Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett

x

fMENÜ

Blox digitális óra »BX15103«

Értékelje a terméket

további info...

A termék jelenleg nem szállítható. Megértésüket köszönjük!


Értékelje a terméket

A termék leírása

Blox digitális óra »BX15103«

Egy abszolút sokoldalú és nélkülözhetetlen darab a fitnesz rajongók számára. Ez a fitnesz-óra méri a napi lépésszámot, a hátralévő távolságot, az elégetett kalória mennyiségét, az alvás minőségét és segítséget nyújt az egyéni napirend betartásához, a bejövő hívások és üzenetek kijelzése által. További részlet, hogy a Watch-funkció segítségével irányítható a mobiltelefon zenéje és kamerája. Különlegesség, hogy a Smartwatch segítségével megtalálható az elveszett mobiltelefon. Az applikációk segítségével az órán beállítható a mobiltelefon nyelve. Az elem töltöttségét mutató kijelző által ellenőrizhető az energiaszint, így az óra soha nem merülhet le. Óramű: akku. Óratok anyaga: műanyag. Óratok hossza: 48 mm. Óratok szélessége: 20 mm. Szíj anyaga: műanyag.

Feljebb >
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat