Otto

Kedves OTTO vásárló!

Sajnálattal szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat, hogy az OTTO webáruház 2020. február 14-től megszüntette tevékenységét Magyarországon.

Ezúton szeretnénk Önnek megköszönni 30 éven át tartó bizalmát és hűségét!

Az otto.hu oldalon vásárolt termékekért az Otto Central Europe Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően továbbra is vállalja a szavatosságot és a jótállást változatlan feltételekkel. A február 14-ig leadott rendelések kiszállításra kerülnek, amennyiben a megrendelt termékek készlete elérhető.

Kérdés vagy szavatossági probléma esetén keresse ügyfélszolgálatunkat:

rendeles@otto.hu (06-1) 453-1-453

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 8:00-20:00-ig, szombaton 8:00-15:00-ig várja hívásait.

Az otthonából történő vásárlás kényelméről a jövőben sem kell lemondania. A bonprix.hu webáruház női, férfi és gyermekruhák széles választékát kínálja. A modern és felhasználóbarát oldal garantálja a könnyű vásárlást, a kínálatot pedig eredeti szabások, minden igényt kielégítő méretek, valamint elérhető árak jellemzik. Most pedig egy meglepetéssel is várjuk!

Különleges ajánlat az otto.hu korábbi vásárlóinak:

Már ma látogass el a bonprix oldalára a lenti link használatával és 3000 forint kedvezményt kapsz az első rendelésedre a bonprix.hu-n min. 7490 Ft értékű megrendelés esetén. A linkre kattintva az akciós kódod automatikusan aktiválódik, így ha beteszed a kosaradba a neked tetsző termékeket, a kedvezmény azonnal jóváírásra kerül a megrendelés során.

Ide kattints, hogy részesülhess a 3000 forint kedvezményben az első bonprix-rendelésedkor:

Aktiválom a kódot >